Verkopers aan het woord: Woudrichemstraat 127 te Arnhem

Verkopers aan het woord: Woudrichemstraat 127 te Arnhem

Onlangs is er een prijswijziging doorgevoerd voor de woning aan de Woudrichemstraat 127 te Arnhem. De verkopers, Barbara & Remko, vertellen u hierbij graag wat meer over hun woning.

"Ons huis is in 1997 gebouwd en in de loop der jaren uitgebouwd met een dakkapel en de woonkamer is aan de achterkant uitgebouwd. De schuur is groter dan andere schuren en beschikt over een carport.

Het huis beschikt over een ruime tuin waar de zon vanaf het middaguur tot zonsondergang in de schijnt. Achter in de tuin is er een natuurlijke schaduw waar je heerlijk kunt zitten. De achtertuin beschikt over een buitenkraan en waterafvoer vlak bij de schuur.

Het huis beschikt over zonnewering voor alle ramen. Voor het keukenraam zit een zonnescherm. Aan de achterkant van het huis zit zowel een elektrische screen als elektrische zonnewering.

Op de eerste etage bij de eerste slaapkamer zit een rolluik met band.

Voor de ramen op de master bedroom zit een elektrisch rolluik. De master bedroom bestaat uit 2 slaapkamers die met een gipswand weer tot 2 aparte slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Op de badkamer zit een rolluik met band.

Op de 2de etage is een slaapkamer gecreëerd. Op alle zolderramen zitten zonwerende rolgordijnen en aan de buitenkant screens zodat de warmte buiten blijft. Op de voorzolder is er ruimte voor de wasmachine en droger.

Het is een huis met veel mogelijkheden. Aan de voorkant van de keuken zit een groot grasveld waar de (school)jeugd veel gebruik van maakt. Het huis ligt aan een doodlopende straat dus geen druk verkeer. Er is voldoende parkeerplek

Het staat in de wijk de Laar-West en ligt zeer centraal. De bushalte is op 1 minuut loopafstand. Een supermarkt, snackbar en klein winkelcentrum ligt dichtbij. Op kleine loopafstand liggen 3 basisscholen, een sporthal en kinderopvang."

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 7 april a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben van Mourik via telefoonnummer (026) 355 21 00 of neem een kijkje op deze website.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie