Verkopers aan het woord: de Spade 1 te Arnhem

Verkopers aan het woord: de Spade 1 te Arnhem

Onlangs is er een prijswijziging doorgevoerd voor de woning aan De Spade 1 te Arnhem. De woning wordt nu vrij op naam aangeboden in plaats van kosten koper. Dit wil zeggen dat de overdrachtsbelasting, notariskosten (ged.) en kadasterkosten voor rekening van de verkoper zijn. De verkopers, Frans en Lenneke, vertellen u hierbij graag wat meer over hun woning.

"Wij wonen ruim tien jaar met heel veel plezier in onze huidige woning aan De Spade 1 in Schuytgraaf te Arnhem. Toen wij hier kwamen wonen, woonden onze twee kinderen nog thuis. Zij zijn ondertussen uitgevlogen en hebben hun eigen leven. Hierdoor is onze, toch wel, zeer royale woning, aan de ruime kant en hebben wij ervoor gekozen om iets kleiner te gaan wonen waardoor onze woning in de verkoop is gekomen.

De woning is gelegen in een rustige straatje met zeer weinig verkeer. De straat bestaat in totaal uit 4 twee-onder-één-kappers waarvan 3 aan de ene kant van de straat en onze als enige aan de andere kant. De tuin naast de woning loopt door in een achtertuin van ongeveer 10 x 10 meter. Achtertuin beschikt over keramische tegels en een mooie veranda van 3 x 6 meter. We beschikken over een eigen oprit met carport. Er kunnen met gemak twee auto’s op eigen terrein geparkeerd worden. Naast een schuur (in de achtertuin) beschikt de woning over een extra schuur met dubbele deuren, naast de woning. Zeer geschikt voor het stallen van bijv fietsen of een motor.

De woning is zeer royaal. De woonkamer beschikt over een houtkachel, designradiatoren en spanplafond. De keuken beschikt over een dik granieten blad en alle benodigde apparatuur. De badkamer is zeer recent gerenoveerd. De woning beschikt nu over drie ruime slaapkamers. Al tijdens de bouw hebben wij van 2 slaapkamers gelijk 1 masterbedroom laten maken (ongeveer 38 m² voorzien van een recent op maat gemaakt inbouwkast). Het is relatief eenvoudig om van de masterbedroom weer twee separate slaapkamers te realiseren.

Op zolder treft u een slaapkamer en een werkruimte aan, voorzien van een grote maatwerkkast met ruimte voor wasmachine en droger. Verder zijn de overige opbergruimte keurig afgeschot met schuifdeuren.

Verder is de woning voorzien van zonnecollectoren, is de achtertuin gelegen op het zuidwesten, en voorzien van elektrische zonneschermen en screens op zolder.

Het is zeer prettig wonen aan De Spade. De bewoners gaan op een zeer prettige, ontspannen manier met elkaar om. In de zomerperiode wordt er een gezellige straat BBQ georganiseerd en in de winterperiode gaan we gezellig een keer met z’n allen uit eten. Kortom, het is zonder verplichtingen goed vertoeven op De Spade...
"

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben van Mourik via telefoonnummer (026) 355 21 00 of vanmourik@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie