BOVEN Parck Oosterbeek: de laatste ontwikkelingen

Op een unieke locatie – aan de Veluwse bosrand – schitteren straks 52 duurzame koop- en huurwoningen. Op een plek waar de natuur de baas is en het plan omarmt alsof het altijd zo is geweest. Buitengewoon Bovenparck is ideaal voor liefhebbers van bos en buiten. De bestaande ecologie met bijbehorende hoogteverschillen vormt het decor voor het nieuwbouwplan. Er is ruimte voor allerlei typen woningen, en dus mensen.

Nieuwbouwproject in voorbereiding

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit prachtige plan in deze natuurrijke omgeving aan u te presenteren. We zijn nog niet zover dat de woningen in verkoop kunnen. Wél weten we welk gevarieerd aanbod aan woningen er komt. Denk aan tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande villa’s en meer. Nieuwsgierig? Bekijk dan de projectwebsite van Bovenparck om het woningaanbod te bekijken!

In de natuur én met de stad binnen handbereik.

Planning nieuwbouwproject Oosterbeek

Als alles volgens plan verloopt, starten we eind 2022 met de verkoop van de duurzame woningen in nieuwbouwplan Bovenparck. Na een ‘go’ van de Raad van State vangen we begin 2023 aan met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein. Halverwege dat jaar kunnen dan de eerste bouwactiviteiten van start.

  • Eind 2022: start verkoop van nieuwbouwplan Bovenparck
  • Begin 2023: voorbereidende werkzaamheden op het bouwterrein
  • Halverwege 2023: start van de eerste bouwactiviteiten

Op de website van Bovenparck kunt u zich alvast inschrijven en alvast uw favoriete top 5 doorgeven. Naar verwachting gaat de Pre-Sale in het vierde kwartaal van 2022 van start. Mis het niet, want een bosrijke woonlocatie als Bovenparck vindt u nergens anders meer in Nederland. En wees gerust: je zit na je inschrijving helemaal nergens aan vast.

Inschrijven als geïnteresseerde

Zodra alles duidelijk is én de prijzen bekend zijn, kunt u definitief bepalen in welke woning u uw woondroom gaat waarmaken.

Wonen in Oosterbeek

Hoewel het lijkt alsof u in Bovenparck midden in de natuur woont, heeft u naast de oneindige bossen van de Veluwe alle voorzieningen binnen handbereik. Zo ligt de binnenstad van Arnhem op nog geen zes kilometer fietsen en heeft Oosterbeek een eigen treinstation met rechtstreekse verbindingen naar Ede-Wageningen en Arnhem Centraal.

Bent u fanatiek sporter of loopt u graag een rondje golf? Papendal en de Rosendaelsche Golfclub liggen vlakbij.


Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

Minder vergunde nieuwbouwwoningen in 2023

In 2023 zijn vergunningen verleend voor de bouw van bijna 55 duizend nieuwe woningen, een daling van 15 procent ten opzichte van 2022. De afname was voornamelijk zichtbaar bij koopwoningen,...
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Bekijk overzicht