Ruim 100 appartementen Velperweg Arnhem verkocht voor 28.5 miljoen

Geschreven door Jacco Vogelaar op 8 september 2021

Magis Real Estate heeft een woningcomplex met in totaal 104 appartementen en een monumentale kantoorvilla verkocht aan ERES REIT. Het complex is in 2019 hoogwaardig getransformeerd door Magis Real Estate naar een duurzaam woongebouw.

Het complex ligt aan de Velperweg 17 & 19, nabij het centrum van Arnhem. De zelfstandige appartementen worden grotendeels verhuurd in het middensegment aan een diverse doelgroep. Naast een luxueus afgewerkte woning, hebben de bewoners van het complex beschikking over ondergrondse parkeerplaatsen en verschillende gedeelde faciliteiten zoals een hoogwaardig aangelegde tuin, een gym en een grote gemeenschappelijke keuken met ruimte voor ontspanning.

ERES heeft het gebouw verworven ten behoeve van haar landelijke beleggingsportefeuille, welke in eigen beheer en belegging is.

De transactie is tot stand gekomen door CBRE, daarnaast werd ERES bijgestaan door Loyens & Loeff.

Bron: CBRE

Ruim 100 appartementen Velperweg Arnhem verkocht voor 28.5 miljoen
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Hieronder volgt een overzicht van de meest relevante wijzigingen, helder en duidelijk uitgelegd, zodat u direct kunt zien wat deze voor u en uw...
Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Wereldhave heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend met de bekende Turkse supermarkt Güven voor een vestiging in het Full Service Center Presikhaaf. De supermarkt zal een winkelruimte van...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie