Nieuwbouwproject Schuytse Schans: 48 woningen in Schuytgraaf

Nieuwbouwproject Schuytse Schans: 48 woningen in Schuytgraaf

Geschreven door Joost Bleijenberg op 7 juli 2020

Een prachtig nieuwbouwproject waar 48 woningen worden gebouwd. Schuytse Schans is in combinatie met de stoere en stedelijke uitstraling van de woningen en het groene en ruimtelijke karakter van het Schuyts Kwartier is dit de perfecte volgende stap voor u! De verkoop start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020.

Schuytse Schans: de volgende stap voor Schuytgraaf

De nieuwbouwwijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid is de afgelopen jaren heel populair geworden. Dit is mede te danken aan de energiezuinige woningen, het feit dat er sinds 2017 een nieuw winkelcentrum is gekomen, de grote variatie in woningbouw en de ruimte opzet van de wijken met parkjes, waterpartijen en groenstroken. Ook ligt Schuytgraaf gunstig ten opzichte van treinstation Arnhem-Zuid en de snelwegen (A15, A50 en A325). Door de goede ontsluiting ben je met de auto binnen een kwartier in hartje Arnhem en al binnen 20 minuten in het centrum van Nijmegen.

48 nieuwbouwwoningen in Schuytgraaf

De woningen van Schuytse Schans komen in het Schuyts Kwartier. In deze wijk krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier. Stedelijk groen zorgt voor verkoeling in de zomerhitte en zorgt samen met extra voorzieningen als nestkasten aan mede-stadsbewoners zoals de huismus, dwergvleermuis, gierzwaluw en vlinders. Zo komt de stad pas écht tot leven. Alle woningen voldoen natuurlijk ook aan de laatste eisen rondom energiezuinigheid.

De woningen: stoer & ruim

Schuytse Schans biedt een gevarieerd woningaanbod, waarbij een ruimtelijke efficiënte woningindeling en een stoere stedelijke uitstraling centraal staan. In totaal komen er 25 tussenwoningen, 10 hoekwoningen (standaard en XL), 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 driekappers. Door het platte dak bij een deel van de woningen (wat zorgt voor extra ruimte) en de verschillende kleuren baksteen krijgen de woningen een aansprekende en stoere uitstraling. Dit zorgt voor een strak en tegelijkertijd afwisselend straatbeeld.

Tussenwoningen

Deze komt in twee verschillende types, namelijk 14 tussenwoningen XL met 3 woonlagen en 14 tussenwoningen met 2 woonlagen en een kap.

Prijs vanaf ca. € 278.500,-

Hoekwoningen

Er komen drie types hoekwoningen. 6 hoekwoningen met 2 lagen en een kap, 2 hoekwoningen met 3 lagen en 2 hoekwoningen XL met 3 woonlagen.

Prijs vanaf ca. € 305.000,-

Drie-onder-een-kapwoningen

Prijs vanaf ca. € 350.000,-

Twee-onder-een-kapwoningen

Prijs vanaf ca. € 445.000,-

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Nog niet alle informatie over het nieuwbouwproject is bekend. Op de projectwebsite van de Schuytse Schans ziet u steeds meer informatie verschijnen. Denk aan woningimpressing, woninginformatie, indicatieve prijzen en de verkoopprocedure.

Als eerste op de hoogte zijn van alle updates? Schrijf u in voor de nieuwsbrief via deze link.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie