NVM Open Huizen Dag op 30 september

Ook dit najaar organiseren wij weer samen met Makelaarsvereniging NVM weer onze Open Huizen Dag. Tijdens deze Open Huizen Dag op 30 september, van 11:00 tot 15:00, kunt u alle deelnemende huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezoeken. Ideaal om u te oriënteren en op een dag meerdere huizen te bezoeken. De eigenaren van de deelnemende woningen zullen aanwezig tijdens om vol trots hun woning aan te laten zien. Vragen kunt u hen stellen en natuurlijk is indien gewenst de makelaar voor u beschikbaar. Ter voorbereiding benieuwd naar uw financieele mogelijkheden? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekspecialisten.

Hoe werkt het?
Check onze website stmakelaars.nl, Funda.nl of onze eerst komende nieuwsbrief voor onze deelnemende woningen in Arnhem of omstreken. Stippel uw persoonlijke route uit. Het NVM heeft een handige checklist beschikbaar voor het maken van aantekeningen bij het huis of appartement. Op 30 september kunt u tussen 11:00 en 15:00 aanbellen bij de deelnemende woningen. Na afloop kunt u, optioneel, een bezoekerslijst invullen. Een bezoek aan een deelnemend Open Huis is altijd gratis.

Handige links
Gaat u één of meerdere deelnemende woningen bezoeken? Bekijk de handige tips van de NVM. Ook voor deelnemers zelf heeft het NVM een lijst met tips opgesteld. Raadpleeg voor overige vragen de ‘vraag en antwoord’ van het NVM.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen 

Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen

Wij zijn mega trots op de samenwerking die Dynamis is aangegaan met Heimstaden. In de komende periode zullen onze makelaars Heimstaden ondersteunen bij de verkoop van woningen aan...
Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve maximale huurindexatie 2024 Vervolg artikel d.d. 20 oktober 2023. Eerder schreven wij dat de te verwachten huurverhoging voor geliberaliseerde...
Bekijk overzicht