Nieuwbouwproject Blos in voorbereiding: 47 duurzame woningen in Schuytgraaf

Nieuwbouwproject Blos in voorbereiding: 47 duurzame woningen in Schuytgraaf

Geschreven door Joost Bleijenberg op 8 maart 2022

In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. Daarnaast is de buurt perfect bereikbaar en liggen alle voorzieningen binnen handbereik.

Duurzaam wonen aan bos & water

Blos bestaat uit onderstaande koopwoningen:

  • 35 rij- en hoekwoningen
  • 12 twee-onder-een-kapwoningen

Wonen zoals u wilt

Bij Blos wordt gebruik gemaakt van de beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Om te zorgen dat ons aanbod perfect aansluit bij de behoeften van de moderne woonconsument, is het als toekomstige bewoner mogelijk om mee te denken over de vormgeving van de woningen. De uitgebreide online enquête is inmiddels gesloten en dus is het tijd voor een vervolg: de online workshop!

Online workshop

Op woensdag 6 april 2022 is er een online workshop georganiseerd. Tijdens deze online workshop hebben wij het met elkaar gehad over de verschillende typen woningen en indelingen, maar ook over de architectuur, materiaal, duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. Op deze manier ontwikkelen wij samen met u woningen die aansluiten op uw behoeften. Als potentiële koper heeft u dus invloed op uw woning!

Benieuwd naar de workshop? Klik hier om de online workshop terug te kijken!

Meer informatie?

Heeft u vragen dan kunt u die stellen via "Mijn chat" in uw persoonlijke accountomgeving op de projectwebsite van Blos. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie