Mooie nieuwe projecten voor de afdelingen Nieuwbouw en Verhuur

Mooie nieuwe projecten voor de afdelingen Nieuwbouw en Verhuur

De laatste maanden van 2017 worden drukke maanden voor onze afdelingen Nieuwbouw en Verhuur. Naast de start verkoop van het Arnhemse appartementencomplex Klingelbeeck Staete, de start verhuur van 15 woningen fase 1 in het Deltakwartier en de start verkoop van 32 woningen fase 1 in het nieuwbouwproject Vierslag-Zuid te Elst, zijn er meerdere projecten waarmee we nog dit jaar van start gaan.

In de week van 12 oktober a.s. start de online inschrijving van nieuwbouwproject Martinus: 13 herenhuizen tussen Focus Filmtheater en de Eusebiuskerk op het Kerkplein in het centrum van Arnhem.

Daarnaast zal er gestart gaan worden met de verhuur van 29 woningen (plus nog 19 woningen in de 2e fase) van project Het Nieuwe A. Het gaat hier om woningen in de vrije huursector.

Op het gebied van verhuur volgt er de komende maanden nog een huurproject van 116 appartementen op de dijk aan de Rijn. De nieuwbouw bestaat uit 2 appartementen-gebouwen met in totaal 116 mooie 2- en 3-kamerappartementen van zo'n 70 tot 118 m² groot, voorzien van alle luxe en met eigen parkeerplaats.

Het jaar gaan we afsluiten met de verkoop van 2 projecten in de Schuytgraaf; het luxe appartementencomplex Panorama Leihagen en fase 2 van Erf aan de Weide.

Houd onze nieuwsbrieven en website in de gaten voor nadere informatie of neem contact op met Marlieke via telefoonnummer (026) 355 21 00.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie