Landgoed Klingelbeek 75% verkocht

In februari zijn wij gestart met de verkoop van Landgoed Klingelbeek aan de Klingelbeekseweg in Arnhem. Inmiddels is 75% van het Landgoed verkocht. Dit betekent een succesvolle start van dit project!

Op dit moment is er nog één appartement beschikbaar: Klingelbeek 14. Dit royale penthouse met een woonoppervlakte van 180 m2, en gelegen op de 2e verdieping, beschikt over een mooi terras gelegen op het zuidoosten en een privé parkeerplaats in de onderliggende garage. De v.o.n. prijs van het appartement bedraagt € 925.000,-.

OPEN HUIS!
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op dit prachtige landgoed aan de Klingelbeekseweg op vrijdag 7 juni a.s. tussen 15.30 en 16.30 uur. U dient zich hiervoor aan te melden via nieuwbouw@s-t.nl.

Wanneer u belangstelling heeft voor dit appartement dan kunt u hierover contact opnemen met onze nieuwbouwmakelaar Joost Bleijenberg via telefoonnummer 026-355 21 00 of per mail: nieuwbouw@s-t.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

NIJMEGEN - Vorige week heeft Credit Linked Beheer het herontwikkelingsproject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen opgeleverd gekregen. BMV Makelaars heeft koper begeleid bij de...
Bekijk overzicht