Hoevers huurt nieuw DC in Huissen van VolkerWessels

Geschreven door Jacco Vogelaar op 11 mei 2022

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hoevers Groep voor een nieuw distributiecentrum in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen.

Het nieuwe onderkomen van Hoevers krijgt een totale oppervlakte van 25.000 m2 inclusief kantoorruimte en een volledig elektrisch verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen. Partijen streven naar een Breeam Excellent-certificering. Hoevers gaat per oktober 2022 de huidige activiteiten vanuit Arnhem naar Huissen verhuizen. Het bedrijf is een third party logistics-dienstverlener. Met de voorgenomen verhuizing consolideert Hoevers de verschillende warehouses in de regio Arnhem.

Bouw gestart

Begin 2021 kocht VWLD een perceel van bijna vier hectare op bedrijventerrein Agropark II in Huissen. De architect van het project is Leferink architecten en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en in handen van VolkerWessels-dochter Systabo.

Hoevers huurt nieuw DC in Huissen van VolkerWessels
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Hieronder volgt een overzicht van de meest relevante wijzigingen, helder en duidelijk uitgelegd, zodat u direct kunt zien wat deze voor u en uw...
Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Wereldhave heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend met de bekende Turkse supermarkt Güven voor een vestiging in het Full Service Center Presikhaaf. De supermarkt zal een winkelruimte van...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie