Hoevers huurt nieuw DC in Huissen van VolkerWessels

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 11 mei 2022

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hoevers Groep voor een nieuw distributiecentrum in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen.

Het nieuwe onderkomen van Hoevers krijgt een totale oppervlakte van 25.000 m2 inclusief kantoorruimte en een volledig elektrisch verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen. Partijen streven naar een Breeam Excellent-certificering. Hoevers gaat per oktober 2022 de huidige activiteiten vanuit Arnhem naar Huissen verhuizen. Het bedrijf is een third party logistics-dienstverlener. Met de voorgenomen verhuizing consolideert Hoevers de verschillende warehouses in de regio Arnhem.

Bouw gestart

Begin 2021 kocht VWLD een perceel van bijna vier hectare op bedrijventerrein Agropark II in Huissen. De architect van het project is Leferink architecten en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en in handen van VolkerWessels-dochter Systabo.

Hoevers huurt nieuw DC in Huissen van VolkerWessels
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
DNV sluit nieuwe huurovereenkomst op Arnhems Buiten

DNV sluit nieuwe huurovereenkomst op Arnhems Buiten

ARNHEM - DNV heeft haar huurcontract aan de Utrechtseweg 310-B50 in Arnhem langdurig verlengd. Van de bijna 10.000 m² die DNV huurt leveren zij 6.000 m² in maar verlengen zij...
Arnhem koopt ca. 38.000 m² grond voor gebiedsontwikkeling

Arnhem koopt ca. 38.000 m² grond voor gebiedsontwikkeling

ARNHEM - De gemeente Arnhem koopt de vrijkomende gronden en gebouwen van revalidatie-instelling Klimmendaal. De aangeschafte grond heeft een oppervlakte van circa 38.000 m². De aankoop...
Bekijk overzicht