Heimstaden kiest voor Dynamis! Dynamis partner BMV aan de slag in Arnhem, Elst & Wageningen

Wij zijn mega trots op de samenwerking die Dynamis is aangegaan met Heimstaden. In de komende periode zullen onze makelaars Heimstaden ondersteunen bij de verkoop van woningen aan particulieren. De portefeuille omvat een verscheidenheid aan woningtypen, van appartementen tot eengezinswoningen, voor elk wat wils.

De huizenmarkt in Nederland staat al jaren onder druk. Achterblijvende nieuwbouw en onvoldoende aanbod in bestaande bouw, zorgen voor een zeer krappe markt. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg gaat Dynamis aspirant huiseigenaren blij maken met de kans op een nieuwe woning. Hiermee ondersteunt Dynamis Heimstaden landelijk bij het uitponden van woningen.

"We zijn verheugd om de samenwerking met Dynamis aan te kondigen," aldus Justin Gijsen, Head of Privatisation.

“Met vertrouwen nemen wij de uitdaging aan om Heimstaden te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen,” aldus Jeroen Kroondijk, Algemeen Directeur bij Dynamis. “Met onze regionale kennis vanuit 52 vestigingen in Nederland zijn wij bij uitstek dé partij om met kennis van de lokale markt tot het beste resultaat te komen, zowel voor Heimstaden als voor de gemeenschap van huidige en toekomstige bewoners om te investeren in hun toekomst.”

Over Dynamis
Dynamis is sinds 1993 succesvol als een collectief van makelaars, taxateurs, beheerders en financieel adviseurs in de vastgoedmarkt. Met 13 leden, 52 vestigingen en meer dan 550 vastgoedprofessionals zijn wij goed op de hoogte van wat er zowel op regionaal als landelijk niveau speelt. Men noemt ons terecht de ‘local heroes’ in makelaardij. Onze landelijke kennis en lokale betrokkenheid stellen ons in staat om maximale waarde te creëren voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten. Dit bereiken we door het tot stand brengen van een transparante markt binnen ons collectief en door onze krachten te bundelen op het gebied van kennis, netwerk en innovatie. Dit is wat Dynamis uniek maakt.

Over Heimstaden
Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Heimstaden wil het leven van zijn bewoners comfortabeler maken door ze een vriendelijk woonklimaat te bieden.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve regelgeving huurwoningen 2024

Definitieve maximale huurindexatie 2024 Vervolg artikel d.d. 20 oktober 2023. Eerder schreven wij dat de te verwachten huurverhoging voor geliberaliseerde...
Woonvisie Arnhem

Woonvisie Arnhem

ARNHEM - Onlangs is het ontwerp van de...
Bekijk overzicht