Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 14 september 2023

De Green Deal IJsseloord I is nu officieel ondertekend, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de duurzame ontwikkeling van dit gebied. De gemeente Arnhem, vertegenwoordigd door wethouder Nermina Kundić, heeft samen met ondernemers en partners zoals de Rabobank, VNO-NCW, Hogeschool Arnhem Nijmegen, The Economic Board en StAB hun handtekeningen gezet onder deze overeenkomst.

Deze Green Deal belooft concrete stappen te zetten om IJsseloord I te verduurzamen en klaar te maken voor de toekomst. Het vertrekpunt zijn de wensen van lokale ondernemers en de kansen die zij zien om duurzaamheid te bevorderen. Deze overeenkomst verbindt alle betrokken partijen en creëert een gezamenlijke visie.

Binnen de Green Deal zijn vier werkgroepen opgericht met specifieke focusgebieden: klimaatadaptatie/vergroening, energie, circulaire economie en mobiliteit.

Deze samenwerking heeft als doel om IJsseloord I groener, duurzamer en meer toekomstbestendig te maken. Het bundelen van krachten tussen ondernemers, de gemeente en diverse partners is essentieel om daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen. Samen streven ze naar een betere en duurzamere toekomst voor dit gebied.

Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Opening nieuw station Ede-Wageningen

Opening nieuw station Ede-Wageningen

EDE - Eind 2021 is aannemerscombinatie EdesPoort gestart met de bouw van het nieuwe station Ede-Wageningen. Op 23 februari 2024 is het nieuwe station in gebruik genomen. De nieuwe...
75 appartementen boven winkelcentrum Velperbroek Velp verkocht

75 appartementen boven winkelcentrum Velperbroek Velp verkocht

VELP - Een particuliere belegger heeft een appartementencomplex met parkeergarage aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem gekocht. Het appartementencomplex is in 1999 gebouwd en bestaat uit...
Bekijk overzicht