Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

Geschreven door Jacco Vogelaar op 14 september 2023

De Green Deal IJsseloord I is nu officieel ondertekend, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de duurzame ontwikkeling van dit gebied. De gemeente Arnhem, vertegenwoordigd door wethouder Nermina Kundić, heeft samen met ondernemers en partners zoals de Rabobank, VNO-NCW, Hogeschool Arnhem Nijmegen, The Economic Board en StAB hun handtekeningen gezet onder deze overeenkomst.

Deze Green Deal belooft concrete stappen te zetten om IJsseloord I te verduurzamen en klaar te maken voor de toekomst. Het vertrekpunt zijn de wensen van lokale ondernemers en de kansen die zij zien om duurzaamheid te bevorderen. Deze overeenkomst verbindt alle betrokken partijen en creëert een gezamenlijke visie.

Binnen de Green Deal zijn vier werkgroepen opgericht met specifieke focusgebieden: klimaatadaptatie/vergroening, energie, circulaire economie en mobiliteit.

Deze samenwerking heeft als doel om IJsseloord I groener, duurzamer en meer toekomstbestendig te maken. Het bundelen van krachten tussen ondernemers, de gemeente en diverse partners is essentieel om daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen. Samen streven ze naar een betere en duurzamere toekomst voor dit gebied.

Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

De eerste stap in de renovatie van winkelcentrum Kronenburg is gezet! De Gemeente Arnhem en Wereldhave, de eigenaar van het winkelcentrum, hebben een intentieovereenkomst ondertekend,...
Ede: hoofdstad van de Foodvalley

Ede: hoofdstad van de Foodvalley

EDE - Ede zal de komende jaren ongetwijfeld gaan groeien. Naar verwachting zal Ede rond 2040 ongeveer 150.000 inwoners hebben. Met deze groei zullen er echter ook stappen ondernomen moeten...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie