Donderdag 21 oktober: start verkoop 23 duurzame eengezinswoningen Malburgen

Donderdag 21 oktober: start verkoop 23 duurzame eengezinswoningen Malburgen

Geschreven door Joost Bleijenberg op 15 oktober 2021

Donderdag 21 oktober start de verkoop van de 23 duurzame eengezinswoningen in OeverGroen. Het nieuwbouwproject OverGroen Arnhem ligt ideaal. De gezelligheid van het bruisende centrum van Arnhem en de rust van de natuur ligt om de hoek.

Nieuwbouw in Malburgen

Het nieuwbouwplan OeverGroen komt aan de Vlierstraat in Malburgen. Malburgen is volop in ontwikkeling. Karakteristieke woonbuurten met veel groen, water en gevarieerde woningen in diverse prijsklassen gaan het toekomstige beeld van Malburgen bepalen. Malburgen als spiegel van het stadscentrum. Herstel van het oorspronkelijke tuindorpkarakter. Meer groen en betere bereikbaarheid van natuurgebied Meinerswijk en de uiterwaarden.

OeverGroen Arnhem bestaat uit 23 duurzame eengezinswoningen van circa 117 tot 136 m² groot.

  • 15 tussenwoningen;
  • 6 hoekwoningen;
  • En 2 hoekwoningen met zij-aanbouw.

Kaveloppervlakte circa 113 - 175 m²

Prijzen van € 327.500 - € 389.000 v.o.n.

Inclusief complete badkamer en toilet

Duurzame woningen met onder andere een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen

De locatie: Malburgen

OeverGroen Arnhem ligt op een ideale locatie. Aan het uiteinde van de straat is een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn. Het is gemakkelijk om zo te wandelen naar de oevers van de Rijn of het natuurgebied Meinderswijk. In de wijk Malburgen vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om fijn te wonen. Het gezellige centrum van Arnhem is slechts 10 minuutjes fietsen.

Start verkoop nieuwbouwwoningen

De start verkoop vindt online plaats. Dat betekent dat op 21 oktober alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite van OeverGroen Arnhem te vinden is. Tevens is het mogelijk om u op deze website alvast in te schrijven als belangstellende.

Stelt u liever uw vragen fysiek aan ons verkoopteam? Dat kan! Op donderdag 21 oktober wordt er een start verkoop evenement georganiseerd.

16:00 - 18:00 uur
La Rocca in de Rijnhal (Olympus 3, 6832 EL Arnhem)

Wilt u graag langskomen tijden het start verkoop evenement? Meld u dan nu aan! Dat doet u door in te loggen op uw account op oevergroenarnhem.nl. Klik op 'start verkoop' en kies een tijdvak. Het is niet wie het eerst komt, het eerst maalt dus kies een tijdvak dat u het beste uitkomt.
Let op: Bij binnenkomst wordt om uw coronatoegangsbewijs (QR code) gevraagd.

Vanaf de start verkoop donderdag 21 oktober zijn onze nieuwbouwmakelaars op de hoogte van alle ins en outs en staan zij graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

026 355 21 00
nieuwbouw@bmvmakelaars.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie