DNV sluit nieuwe huurovereenkomst op Arnhems Buiten

ARNHEM - DNV heeft haar huurcontract aan de Utrechtseweg 310-B50 in Arnhem langdurig verlengd. Van de bijna 10.000 m² die DNV huurt leveren zij 6.000 m² in maar verlengen zij langjarig ca. 3.500 m². Het kantoorgebouw zal van een single-tenant naar een multi-tenant kantoor worden getransformeerd. Het gebouw zal worden geüpgraded naar een A+ energielabel en er zullen gedeelde faciliteiten worden toegevoegd, zoals een bedrijfsrestaurant, receptie en uitgebreide vergadermogelijkheden.

Het kantoorgebouw ligt op Arnhems Buiten, voorheen bekend als het KEMA terrein. Als ‘Electricity Hub’ staat deze regio synoniem voor toonaangevende kennis en expertise in de elektriciteitssector, en biedt het een inspirerende omgeving om de energietransitie mede vorm te geven. Arnhems Buiten is een parkachtig bedrijventerrein met historische gebouwen, kunst en ruime grasvelden en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Ede kan 1.400 woningen bouwen dankzij aankoop stikstofruimte

Ede kan 1.400 woningen bouwen dankzij aankoop stikstofruimte

Ede voor het eerst in top-25 vestigingslocaties!

Ede voor het eerst in top-25 vestigingslocaties!

Eindhoven, Delft en Ede-Wageningen presteren goed in de jaarlijkse lijst van PropertyNL/Company.info met de beste werklocaties van Nederland. De ranglijst van...
Bekijk overzicht