Bouwinvest koopt winkelcentrum Schuytgraaf

Het Bouwinvest Retail Fund heeft wijkwinkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem aangekocht. Winkelcentrum Schuytgraaf is in 2017 geopend in de groeiende nieuwbouwwijk Schuytgraaf en omvat circa 6.300 m². Daarnaast koopt Bouwinvest de geplande uitbreiding van het winkelcentrum ter grootte van circa 2.500 m² dat al grotendeels verhuurd is aan Lidl en Kruidvat. Met de aankoop van het winkelcentrum vergroot het Retail Fund de Convenience portefeuille.

Winkelcentrum Schuytgraaf omvat 21 winkels met een breed winkelaanbod, waaronder Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos en Zeeman. Het winkelcentrum is goed ontsloten, beschikt rondom over voldoende parkeergelegenheid, en ligt op loopafstand van treinstation Schuytgraaf. In de directe omgeving zijn uitgebreide voorzieningen op het gebied van wonen, (internationale)educatie, sport en gezondheid.

Bijna alle winkelunits hebben een energielabel A en zijn aangesloten op stadsverwarming. zijn twee van de drie daken voorzien van (mos)sedum. De oplevering van de uitbreiding van het winkelcentrum is gepland voor begin 2022 waarmee de behoefte wordt ingevuld om het dagelijkse winkelaanbod in het gebied te completeren.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
DNV sluit nieuwe huurovereenkomst op Arnhems Buiten

DNV sluit nieuwe huurovereenkomst op Arnhems Buiten

ARNHEM - DNV heeft haar huurcontract aan de Utrechtseweg 310-B50 in Arnhem langdurig verlengd. Van de bijna 10.000 m² die DNV huurt leveren zij 6.000 m² in maar verlengen zij...
Arnhem koopt ca. 38.000 m² grond voor gebiedsontwikkeling

Arnhem koopt ca. 38.000 m² grond voor gebiedsontwikkeling

ARNHEM - De gemeente Arnhem koopt de vrijkomende gronden en gebouwen van revalidatie-instelling Klimmendaal. De aangeschafte grond heeft een oppervlakte van circa 38.000 m². De aankoop...
Bekijk overzicht