Bouwinvest koopt winkelcentrum Schuytgraaf

Het Bouwinvest Retail Fund heeft wijkwinkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem aangekocht. Winkelcentrum Schuytgraaf is in 2017 geopend in de groeiende nieuwbouwwijk Schuytgraaf en omvat circa 6.300 m². Daarnaast koopt Bouwinvest de geplande uitbreiding van het winkelcentrum ter grootte van circa 2.500 m² dat al grotendeels verhuurd is aan Lidl en Kruidvat. Met de aankoop van het winkelcentrum vergroot het Retail Fund de Convenience portefeuille.

Winkelcentrum Schuytgraaf omvat 21 winkels met een breed winkelaanbod, waaronder Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos en Zeeman. Het winkelcentrum is goed ontsloten, beschikt rondom over voldoende parkeergelegenheid, en ligt op loopafstand van treinstation Schuytgraaf. In de directe omgeving zijn uitgebreide voorzieningen op het gebied van wonen, (internationale)educatie, sport en gezondheid.

Bijna alle winkelunits hebben een energielabel A en zijn aangesloten op stadsverwarming. zijn twee van de drie daken voorzien van (mos)sedum. De oplevering van de uitbreiding van het winkelcentrum is gepland voor begin 2022 waarmee de behoefte wordt ingevuld om het dagelijkse winkelaanbod in het gebied te completeren.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
75 appartementen boven winkelcentrum Velperbroek Velp verkocht

75 appartementen boven winkelcentrum Velperbroek Velp verkocht

VELP - Een particuliere belegger heeft een appartementencomplex met parkeergarage aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem gekocht. Het appartementencomplex is in 1999 gebouwd en bestaat uit...
Mr Marvis naar Bakkerstraat in centrum

Mr Marvis naar Bakkerstraat in centrum

ARNHEM - Mr Marvis verwacht begin tweede kwartaal van dit jaar de deuren van haar nieuwe winkel aan de Bakkerstraat 6 in Arnhem te kunnen openen. Het betreft de vijfde fysieke winkel van Mr...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie