BMV lanceert nieuwe website voor taxatieafdeling!

Begin januari 2023 lanceerde BMV taxaties officieel haar nieuwe website www.bmvtaxaties.nl.

Door de toenemende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed is BMV Taxaties opgericht. BMV taxaties voert taxaties uit in de regio’s groot Arnhem, Gelderse Vallei en de Achterhoek. U kunt bij BMV taxaties terecht voor taxaties van woningen en alle typen commercieel vastgoed, de taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers.

Het afgelopen jaar is BMV taxaties sterk gegroeid en is de afdeling verder geprofessionaliseerd. Bovendien is het werkgebied per 1 januari 2023 flink uitgebreid door de opening van het kantoor in Ede.

De website zal voortdurend worden bijgewerkt met actuele marktinformatie en nieuwsitems en door middel van het aanvraagformulier kan er direct een taxatie worden aangevraagd.

De eigen visuele identiteit van de taxatieafdeling en de lancering van de website www.bmvtaxaties.nl sluiten goed aan bij de ambitieuze doelstelling.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Marloes 25 jaar lid van de NVM!

Onze woningmakelaar Ede Marloes v.d....
BMV / Dynamis op PROVADA groot succes!

BMV / Dynamis op PROVADA groot succes!

AMSTERDAM - Afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag vond de jaarlijkse vastgoedbeurs 'PROVADA' weer plaats. Op de stand van BMV en haar partners vond op woensdag ook weer de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie