BMV lanceert nieuwe website voor taxatieafdeling!

Begin januari 2023 lanceerde BMV taxaties officieel haar nieuwe website www.bmvtaxaties.nl.

Door de toenemende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed is BMV Taxaties opgericht. BMV taxaties voert taxaties uit in de regio’s groot Arnhem, Gelderse Vallei en de Achterhoek. U kunt bij BMV taxaties terecht voor taxaties van woningen en alle typen commercieel vastgoed, de taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers.

Het afgelopen jaar is BMV taxaties sterk gegroeid en is de afdeling verder geprofessionaliseerd. Bovendien is het werkgebied per 1 januari 2023 flink uitgebreid door de opening van het kantoor in Ede.

De website zal voortdurend worden bijgewerkt met actuele marktinformatie en nieuwsitems en door middel van het aanvraagformulier kan er direct een taxatie worden aangevraagd.

De eigen visuele identiteit van de taxatieafdeling en de lancering van de website www.bmvtaxaties.nl sluiten goed aan bij de ambitieuze doelstelling.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Actualiteiten huurwetgeving 2024

Actualiteiten huurwetgeving 2024

Maximale huurindexatie per 1 juli 2024 De Wet maximering huurprijsverhogingen geliberaliseerde huurcontracten is in 2021 ingevoerd en loopt per 1 mei aanstaande af. Het...
BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!

BMV Makelaars eerste makelaar in Nederland met een maatwerk ChatGPT Bot!

ARNHEM / EDE - BMV Makelaars, partner in Dynamis, kondigt de lancering aan van een maatwerk ChatGPT Bot op haar website. Hiermee is BMV Makelaars de eerste makelaar...
Bekijk overzicht