Binnenkort in de verkoop: Vierslag-Zuid te Elst

Op zaterdag 16 september start Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars met de verkoop van nieuwbouwproject Vierslag-Zuid in Elst. Dit nieuwbouwproject is gelegen in de wijk Westeraam en liggen op korte afstand van het stadscentrum van Elst. Uniek voor deze woningen is het energieneutrale kenmerk!

Vierslag-Zuid
Nieuwbouwproject Vierslag-Zuid is het laatste puzzelstukje binnen de wijk Westeraam. Het mooiste gedeelte is daarmee voor het laatst bewaard. Vierslag-Zuid is omgeven door water met een prachtig uitzicht over Betuwse landerijen en het landschapspark Lingezegen. Het nieuwbouwproject betreft 46 rij- en hoekwoningen in een prijsklasse vanaf ca. €230.000,- vrij op naam.

Start verkoop
Wenst u de Betuwe in te trekken? Park Lingezegen ligt op loopafstand en de snelweg A325 bereikt u binnen vijf minuten. Kortom alle voorzieningen binnen handbereik! Kom naar de start verkoop op 16 september a.s. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur bij Hoefsloot Wonen aan de Pascalweg 4 in Elst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met nieuwbouwspecialist Joost Bleijenberg, tel: 06 502 816 75.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

NIJMEGEN - Vorige week heeft Credit Linked Beheer het herontwikkelingsproject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen opgeleverd gekregen. BMV Makelaars heeft koper begeleid bij de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie