Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 14 juni 2022

Bergman Bewegen opent een nieuwe kliniek op de Meester E.N. van Kleffensstraat 14. In deze nieuwe state-of-the-art kliniek huisvesten de huidige locaties in Ede (voorheen NedSpine) en Arnhem (voorheen Medinova) zich. Op 27 juni starten de poliklinische afspraken en vanaf 25 juli worden de operaties op deze nieuwe locatie uitgevoerd.

Bewegingszorg onder één dak

De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met o.a. een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing, kwalitatieve eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe (vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats), dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Door de verhuizing wordt alle bewegingszorg die Bergman Clinics in regio Arnhem biedt, onder één dak samengebracht.

Cliënten zijn van harte welkom voor klachten aan het ‘bewegingsapparaat’. Denk hierbij aan pijn en/of sportletsel aan schouder, knie, heup, voet, enkel, rug en nek. Door de focus wordt zorg op een persoonlijke manier en kunnen patiënten sneller terecht bij de kliniek.

Bron: Green Business Club

Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

RENKUM - Het Bouwinvest Retail Fund heeft een supermarkt in Renkum (Gelderland) gekocht van Strada Vastgoed Renkum. De supermarkt van ca.1.700 m² is langjarig verhuurd...
Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Een voormalig postkantoor naast het station van Arnhem wordt verbouwd tot rijkskantoor. Het pand gaat onderdak bieden aan de Belastingdienst, het Rijksvastgoedbedrijf en de Dienst Uitvoering...
Bekijk overzicht