Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!

Geschreven door Jacco Vogelaar op 14 juni 2022

Bergman Bewegen opent een nieuwe kliniek op de Meester E.N. van Kleffensstraat 14. In deze nieuwe state-of-the-art kliniek huisvesten de huidige locaties in Ede (voorheen NedSpine) en Arnhem (voorheen Medinova) zich. Op 27 juni starten de poliklinische afspraken en vanaf 25 juli worden de operaties op deze nieuwe locatie uitgevoerd.

Bewegingszorg onder één dak

De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met o.a. een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing, kwalitatieve eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe (vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats), dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Door de verhuizing wordt alle bewegingszorg die Bergman Clinics in regio Arnhem biedt, onder één dak samengebracht.

Cliënten zijn van harte welkom voor klachten aan het ‘bewegingsapparaat’. Denk hierbij aan pijn en/of sportletsel aan schouder, knie, heup, voet, enkel, rug en nek. Door de focus wordt zorg op een persoonlijke manier en kunnen patiënten sneller terecht bij de kliniek.

Bron: Green Business Club

Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

Green Deal IJsseloord | officieel ondertekend!

De Green Deal IJsseloord I is nu officieel ondertekend, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de duurzame ontwikkeling van dit gebied. De gemeente Arnhem, vertegenwoordigd door wethouder...
Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

Ontwikkeling winkelcentrum Kronenburg gestart!

De eerste stap in de renovatie van winkelcentrum Kronenburg is gezet! De Gemeente Arnhem en Wereldhave, de eigenaar van het winkelcentrum, hebben een intentieovereenkomst ondertekend,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie