Wonen in een getransformeerd gebouw

Wonen in een getransformeerd gebouw

Transformatie van gebouwen is een actueel onderwerp. Het zorgt ervoor dat leegstaande objecten een nieuwe functie krijgen. Arnhem is al landelijk koploper als het gaat om het transformeren van leegstaande panden naar woningen. En daar mogen nu weer 2 transformaties bijgeteld worden! Nog dit jaar starten wij namelijk met de verhuur van 63 appartementen en studio's in twee getransformeerde gebouwen: Gele Rijders Staete en Reigerstraat.

Gele Rijders Staete: 36 appartementen randje centrum
Richting het einde van het jaar starten wij met met de verhuur van 36 startersappartementen aan het Gele Rijdersplein. Deze compleet afgewerkte appartementen zullen worden verhuurd vanaf € 715,- per maand.

Het voormalige kantoorpand waar SNS-Bank gevestigd was, wordt omgetoverd tot 36 hoogwaardige startersappartementen. Wij verwachten dat de verbouwing volgende maand kan starten en wij alle huurders in april 2018 van hun sleutel kunnen voorzien.

Het Gele Rijdersplein wordt een steeds leuker stuk van het centrum. De AKU-fontein wordt opgeknapt en Popocatepetl heeft afgelopen week zijn deuren geopend. Met de transformatie van dit leegstaande kantoorpand komt er nog meer levendigheid rondom het Gele Rijdersplein.

De verhuur zullen wij gezamenlijk verzorgen met Zigt Makelaars.

Reigerstraat: 27 studio's & appartementen in een oude school (Geitenkamp)
Over enkele weken start de verhuur van 27 studio’s en appartementen aan de Reigerstraat. De verbouwing van dit bijzondere monument zal begin december gereed zijn. Alle woningen worden compleet afgewerkt inclusief complete keukens, afgewerkte wanden en nieuwe vloeren. De studio’s zijn al te huur vanaf € 600,- per maand en voor bijna alle woningen kan huurtoeslag worden aangevraagd!

Meld u nu alvast aan via deze link en u ontvangt als eerste alle informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie