Binnenkort in verhuur: Het Nieuwe A en Gelderse Roos

Binnenkort in verhuur: Het Nieuwe A en Gelderse Roos

Nog dit jaar starten wij met de verhuur van de projecten Het Nieuwe A en Gelderse Rooslaan. Het nieuwe aanbod bestaat uit eengezinswoningen en appartementen.

Het Nieuwe A, 29 energieneutrale eengezinswoningen
Zoekt u een huurwoning nabij het groen en op 5 fietsminuten van het centrum? Begin november gaan wij starten met de verhuur van de eerste 29 nieuwbouwwoningen van Het Nieuwe A! Deze jonge wijk ligt naast het groengebied Meinerswijk en op slechts enkele minuten van de binnenstad.

Alle woningen zijn energieneutraal waarbij sommige zelfs zonnepanelen in de gevels krijgen. Er zullen 7 verschillende woningtypes worden gebouwd waarbij de grootste woningen zelfs 5 slaapkamers krijgen. De woningen worden naar verwachting eind december opgeleverd en zijn te huur vanaf € 850,- per maand.

Op dit moment zijn wij nog in voorbereiding en zullen naar verwachting in de week van 6 november gaan starten met de verhuur. Meld u nu alvast aan via deze link en u ontvangt als eerste alle informatie.

Gelderse Rooslaan, 116 nieuwbouwappartementen met uitzicht over de Rijn
Begin november zullen wij ook gaan starten met de verhuur van 116 appartementen direct ten zuiden van de Rijn. Deze appartementen zijn al te huur vanaf € 761,- per maand en worden naar verwachting in juli 2018 opgeleverd.

Deze appartementen aan de Gelderse Rooslaan liggen op slechts 5 fietsminuten van het centrum en zijn al te huur vanaf € 761,- per maand. Naar verwachting mogen wij in juli 2018 alle bewoners hun sleutel overhandigen. Alle appartementen worden met luxe keukens en badkamers opgeleverd en zijn tevens voorzien van een eigen parkeerplaats.

Op dit moment zijn wij nog in voorbereiding en zullen naar verwachting begin november gaan starten met de verhuur. Meld u nu alvast aan via deze link en u ontvangt als eerste alle informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie