9 februari open huis Klingelbeeck Staete

9 februari open huis Klingelbeeck Staete

Geschreven door Joost Bleijenberg op 28 januari 2019
Op zaterdag 9 februari a.s. is er tussen 11.00 - 13.00 uur een open huis voor nieuwbouwproject Klingelbeeck Staete aan de Utrechtseweg 304 te Arnhem. De prognose is dat het project in het vierde kwartaal van 2019 zal worden opgeleverd.

Stijlvol en statig wonen op perfecte locatie.
Naast de monumentale villa ‘Résidence Klingelbeeck’ verrijzen binnenkort zes riante appartementen en een penthouse in een gelijkwaardig residentieel gebouw: Klingelbeeck Staete. Hier voeren luxe, comfort en stijlvol de boventoon.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de realisatie van de luxeuze parkeerkelder. Graag praten wij u deze zaterdag bij met betrekking tot de bouwwerkzaamheden en het verkoopproces.

Wie er snel bij is en één van deze chique appartementen/penthouse koopt, krijgt de kans om de woning helemaal naar eigen smaak, wensen en behoeften vorm te geven. Perfect voor stellen zonder kinderen of vijftig plussers die uit de kinderen zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Bleijenberg via telefoonnummer (026) 355 21 00 of per mail nieuwbouw@s-t.nl.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie