5 december start verkoop Erf aan de Weide fase 3

5 december start verkoop Erf aan de Weide fase 3

Op woensdag 5 december a.s. gaan de 25 woningen van Erf aan de Weide fase 3 in verkoop. Op die dag staan de verkoopstukken online op de projectwebsite www.erfaandeweide.nl en kunt u zich officieel inschrijven voor één van de woningen. Op 8 december is het verkoopinformatiemoment in MFC de Omnibus (Pallas Atheneplein 2, Arnhem) van 11.00 uur tot 13.00 uur. U bent die ochtend van harte welkom (vrije inloop) en kunt hier bij één van de makelaars met al uw vragen terecht.

Van 5 t/m 10 december 2018 kunt u zich vervolgens officieel digitaal inschrijven voor één van de woningen op de projectwebsite. LET OP: de inschrijving sluit op 10 december 2018 om 12.00 uur! Dus zorg dat u op tijd bent. Een dag later worden de woningen toegewezen op basis van de voorkeuren die u heeft doorgegeven. De toewijzing geschiedt op enkele voorwaarden, waaronder een financiële check.

Wanneer u nog vragen heeft naar aanleiding van dit nieuwbouwproject kunt u hierover contact opnemen met onze nieuwbouwafdeling via telefoonnummer (026) 355 21 00 of per mail: nieuwbouw@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie