2 nieuwe huurders naar gezondheidscluster WC Presikhaaf

Wereldhave heeft recentelijk huurovereenkomsten gesloten met zowel bloedbank Sanquin als fysiotherapiepraktijk Lenta voor het gezondheidscluster in het Full Service Center Presikhaaf in Arnhem.

Deze nieuwe overeenkomsten benadrukken het belang dat Wereldhave hecht aan het bundelen van gezondheidsdiensten op één centrale locatie binnen een winkelcentrum. Het gezondheidscluster vervult een cruciale rol binnen de diverse mix van huurders in het Full Service Center en biedt nieuwe aantrekkingskracht voor bezoekers van het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

De twee nieuwe huurders zullen zich voegen bij Tandzorg Arnhem in het gezondheidscluster. Bloedbank Sanquin zal medio november een ruimte van 542 vierkante meter betrekken, terwijl Fysiotherapiepraktijk Lenta in het eerste kwartaal van 2024 een locatie van 340 vierkante meter zal openen. Dit versterkt de positie van het gezondheidscluster als een centrale bestemming voor gezondheidsdiensten in de regio Arnhem.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat verandert er in 2024 op de woningmarkt?

Wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Hieronder volgt een overzicht van de meest relevante wijzigingen, helder en duidelijk uitgelegd, zodat u direct kunt zien wat deze voor u en uw...
Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Supermarkt naar winkelcentrum Presikhaaf

Wereldhave heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend met de bekende Turkse supermarkt Güven voor een vestiging in het Full Service Center Presikhaaf. De supermarkt zal een winkelruimte van...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie