2 nieuwe huurders naar gezondheidscluster WC Presikhaaf

Wereldhave heeft recentelijk huurovereenkomsten gesloten met zowel bloedbank Sanquin als fysiotherapiepraktijk Lenta voor het gezondheidscluster in het Full Service Center Presikhaaf in Arnhem.

Deze nieuwe overeenkomsten benadrukken het belang dat Wereldhave hecht aan het bundelen van gezondheidsdiensten op één centrale locatie binnen een winkelcentrum. Het gezondheidscluster vervult een cruciale rol binnen de diverse mix van huurders in het Full Service Center en biedt nieuwe aantrekkingskracht voor bezoekers van het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

De twee nieuwe huurders zullen zich voegen bij Tandzorg Arnhem in het gezondheidscluster. Bloedbank Sanquin zal medio november een ruimte van 542 vierkante meter betrekken, terwijl Fysiotherapiepraktijk Lenta in het eerste kwartaal van 2024 een locatie van 340 vierkante meter zal openen. Dit versterkt de positie van het gezondheidscluster als een centrale bestemming voor gezondheidsdiensten in de regio Arnhem.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

Bouwinvest verwerft supermarkt van 1.700 m² in Renkum

RENKUM - Het Bouwinvest Retail Fund heeft een supermarkt in Renkum (Gelderland) gekocht van Strada Vastgoed Renkum. De supermarkt van ca.1.700 m² is langjarig verhuurd...
Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Postkantoor station Arnhem verbouwd en uitgebreid tot rijkskantoor

Een voormalig postkantoor naast het station van Arnhem wordt verbouwd tot rijkskantoor. Het pand gaat onderdak bieden aan de Belastingdienst, het Rijksvastgoedbedrijf en de Dienst Uitvoering...
Bekijk overzicht