16 februari start verkoop Landgoed Klingelbeek

Op zaterdag 16 februari a.s. starten wij met de verkoop van Fase 1 van Landgoed Klingelbeek. Fase 1 betreft de verkoop van de woningen in twee gebouwen: 8 appartementen in het Bosgebouw en 3 geschakelde villa's in het Vijverhuis.

Datum: zaterdag 16 februari 2019
Tijd: inloop tussen 11:00 uur en 13:00 uur
Locatie: Restaurant De Waard op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) - Westervoortsedijk 73, Arnhem


Tijdens deze bijeenkomst kunt u plattegronden, impressies van de woningen en verkoopinformatie bekijken en tegelijk uw interesse in een of meerdere woningen of appartementen kenbaar maken.

Aanmelden
IPKW is een afgesloten terrein en daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.

Procedure
Vanaf de start verkoop kunt u zich inschrijven op een specifiek bouwnummer. Eind februari zullen wij de kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen persoonlijk benaderen.

Bent u geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid om te komen? Alle informatie en de mogelijkheid tot inschrijven zal na 16 februari ook beschikbaar zijn op landgoedklingelbeek.nl.

We kijken uit naar uw komst op zaterdag 16 februari!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor aangekocht

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m2 gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem...
Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

Herontwikkelingsproject aan Mariënburgsetraat in Nijmegen opgeleverd

NIJMEGEN - Vorige week heeft Credit Linked Beheer het herontwikkelingsproject met 49 duurzame appartementen en 8 parkeerplaatsen opgeleverd gekregen. BMV Makelaars heeft koper begeleid bij de...
Bekijk overzicht