Saksen Weimar: De Appèlplaats, Kolonel , 6822 NE, Arnhem

 • 169 m² - 169 m²
Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Appelplaats is in verkoop!! Een bijzonder nieuw hoofdstuk voor Saksen Weimar Een intrigerend plan op een inspirerende plek: dát is de AppèlPlaats op voormalig kazerneterrein Saksen Weimar in Arnhem. De bijzondere wijk op de rand van de stad en de Veluwe vertelt...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 169 m² - 169 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

De Appelplaats is in verkoop!!
Een bijzonder nieuw hoofdstuk voor Saksen Weimar

Een intrigerend plan op een inspirerende plek: dát is de AppèlPlaats op voormalig kazerneterrein Saksen Weimar in Arnhem. De bijzondere wijk op de rand van de stad en de Veluwe vertelt een aansprekend verhaal over eigentijds wonen op een historische locatie.

De AppèlPlaats voegt een prachtig nieuw hoofdstuk toe aan Saksen Weimar en wordt bijzonder in al zijn facetten. Het ontwerp telt slechts tien zeer royale en comfortabele appartementen plus een zeer exclusief penthouse. De ambitie is om een groot gedeelte van het gebouw uit te voeren in hout. Duurzaam, milieuvriendelijk, comfortabel en sfeervol.

De AppèlPlaats telt zes woonlagen. De appartementen en het penthouse bevinden zich op de eerste tot en met de zesde woonlaag. Op de begane grond zijn de voor- en achterentree en de gezamenlijke en afgesloten fietsenstalling. De bergingen zijn gelegen in de ondergrondse kelder. Parkeren kan op de begane grond rondom en onder het gebouw. In totaal komen er tien appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse.

De tien appartementen, type Majoor, krijgen een woonoppervlak van circa 120 m2. Elk appartement heeft de ruimte voor drie ruime slaapkamers, een royale badkamer, een geweldige woonkamer met open keuken en een balkon dat vrij uitkijkt over het groen en de wijk. De hoofdslaapkamer, met de mogelijkheid van een walk-in closet, heeft tevens een prachtig uitzicht over de historische appèlplaats en de oude kazernegebouwen. Slaapkamers kunnen ook eenvoudig betrokken worden bij de woonkamer of ingezet worden als aan de woonkamer gekoppelde werkkamer.

Het penthouse, type Kolonel, op de zesde verdieping geniet nog meer ruimte en uitzicht en telt circa 169 m2 woonoppervlak met een leefgedeelte en een slaapgedeelte. De woning heeft de mogelijkheid van een tweede badkamer en de indeling van uw penthouse is aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. De woonkamer en open keuken geven het gevoel alsof u in een loft woont.

De appartementen zijn flexibel indeelbaar. U krijgt in het aankoopproces veel vrijheid uw woning in te delen, passend bij hoe u wilt wonen.
Inschrijven kan tot dinsdag 11 januari 2022 12.00 uur.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 11

Locatie

Plaats Arnhem

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 169 m² - 169 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 6 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Vragen over deze woning?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.