Olympuskwartier: nieuw complex met 200 appartementen , 6832 EL, Arnhem

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Maarten Muller RM RT MRICS
Heeft u vragen?
Neem contact op met Maarten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera. Janssen de Jong Projectontwikkeling...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera.

Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelt samen met geselecteerde partners in het Olympuskwartier in Arnhem-Zuid een nieuw complex met 200 appartementen (zowel koop als sociale huur), circa 3500 m2 commerciële ruimte voor o.a. leisure voorziening en mogelijkheden voor sport en bewegen in de semi- openbare ruimte.

Doel is om hier een zeer levendig gebied te maken, ingevuld met verschillende functies. Ontmoeten, sociale verbinding tussen bewoners en omgeving en bewegen in een groene setting vormen het DNA van het plan.

De parkeervoorziening wordt in het multifunctionele plan ondergebracht, waardoor de groene omzoming behouden blijft en het geheel erg mooi wordt ingepast in het openbare gebied.

In overleg met de gemeente, sportwinkel Decathlon, het Olympus College, De Grote Koppel, omwonenden en andere belanghebbenden wordt een stedenbouwkundig plan op voor het terrein gemaakt. Ontmoeten, sociale verbinding tussen de bewoners en de omgeving en bewegen in een parkachtige sfeer vormen de rode draad van het plan.

Kortom wonen en bewegen met extra energie, dat versterkt de levendigheid van het gebied.

Het plan is nog volop in ontwikkeling, daarom is nog niet bekend hoe de appartementen er uit gaan zien of wat de prijzen worden. We vragen je nog even geduld te hebben. Wil je zeker weten dat je niets mist en blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Arnhem
Land NL

Website

Buurtstatistieken

Ontdek de woning

Olympuskwartier: nieuw complex met 200 appartementen, Arnhem

Hier zult u wonen

Olympuskwartier: nieuw complex met 200 appartementen, 6832 EL, Arnhem

Schaduwwijzer

Maarten Muller RM RT MRICS
Heeft u vragen?
Neem contact op met Maarten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.