Dunoveste: 75 koopappartementen, Verdieping 5, bouwnummer: 34 , 6865 XZ, Doorwerth

  • 104 m²
€ 515.000 V.o.n.
Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Start verkoop zaterdag 23 september 2023 tussen 10:00 en 14:00 uur! U bent van harte welkom op de locatie van Dunoveste, Houtsniplaan 1 te Doorwerth, vooraf aanmelden is niet nodig. LET OP! De plattegronden, definitieve prijzen, technische omschrijving,...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 3 kamers

Start verkoop zaterdag 23 september 2023 tussen 10:00 en 14:00 uur! U bent van harte welkom op de locatie van Dunoveste, Houtsniplaan 1 te Doorwerth, vooraf aanmelden is niet nodig.

LET OP! De plattegronden, definitieve prijzen, technische omschrijving, servicekosten etc. worden pas kort voor start verkoop bekend gemaakt.

De locatie is gelegen op een unieke en prominente locatie aan de rand van Doorwerth, het bos op loopafstand maar ook op 100m vanaf het winkelcentrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Hier werkt Janssen de Jong Projectontwikkeling aan vervanging van het huidige kantoorpand door een woongebouwen met in totaal ruim 75 koopappartementen in verschillende prijscategorieën. Met een aantrekkelijk woonprogramma wordt voorzien in de behoefte van een grote diversiteit aan doelgroepen. Het programma zal bestaan uit betaalbare koop- of middeldure koopappartementen en duurdere koopappartementen.
graag op de hoogte, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Betaalbare woningen
Met dit woonprogramma valt de helft van alle nieuw te bouwen appartementen in de betaalbare sector. Dit betekent dat deze appartementen aangeboden zullen worden onder de landelijk geldende NHG grens, op dit moment is deze maximaal €405.000,- v.o.n. Een deel van deze woningen valt dan weer in de categorie sociale koop van maximaal €250.000,- v.o.n.

Daktuin
Het plan ligt op een prominente locatie aan de rand van Doorwerth. Een prachtige plek gelegen in het groen en daarbij het winkelcentrum met alle voorzieningen. De toekomstige bewoners kunnen straks hun auto's grotendeels in een ondergrondse parkeergarage parkeren. Bovenop het parkeerdek is er door een landschapsarchitect een prachtige daktuin ontworpen waarmee de locatie een flinke kwaliteitsverbetering zal ondergaan.

Het bestemmingsplan voor de nieuwbouw van het appartementencomplex is inmiddels onherroepelijk geworden. Dit betekent dat er niets meer in de weg staat om binnenkort te starten met de verkoop van de appartementen. Momenteel wordt er hard gewerkt door de projectontwikkelaar, bouwbedrijf en de makelaar aan de verkoopvoorbereidingen van het project. De verwachting is dat het project officieel in september/oktober 2023 in verkoop zal gaan. Houdt deze website in de gaten, de komende weken en maanden zal deze steeds meer gevuld worden met informatie van het project en de verschillende appartementen.

Wil je zeker weten dat je niets mist en blijf je graag op de hoogt, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Uw nieuwbouwmakelaar bij dit project is Joost Bleijenberg.

Verdieping 1:
- type D: 104 m2
- type E: 90 m2
- type F: 97 m2
- type C: 46 m2
- type A: 78 m2

Verdieping 2 t/m 8
- type D: 104 m2
- type E: 90 m2
- type F: 97 m2
- type C: 46 m2
- type A: 78 m2
- type B: 51 m2

Verdieping 9 t/m 11:
- type G: 181 m2
- type H: 134 m2
- type I: 115 m2
- type J: 110 m2

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 515.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 76

Locatie

Adres Verdieping 5
Plaats Doorwerth
Provincie Gelderland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 104

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Hier zult u wonen

Dunoveste: 75 koopappartementen, Verdieping 5, bouwnummer: 34, 6865 XZ, Doorwerth

Schaduwwijzer

Vragen over deze woning?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.