De Hes , 6812 AR, Arnhem

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera. De Hes wordt een bijzonder...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Lombok

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera.

De Hes wordt een bijzonder woon-werklandschap te midden van prachtige volle natuur. Gelegen op de grens van Arnhem en Oosterbeek verbindt de Hes de Veluwe met het Rijndal.

De Hes wordt niet zómaar een nieuwe woon-werklocatie, maar totaal anders dan iedere andere wijk of buurt. Op de Hes is het landschap de baas, dus geen traditionele voor- en achtertuin of rechttoe rechtaan straten. Hier komen unieke woningen verdeeld over kleine woon-werkclusters gelegen in prachtige volle natuur.

De woningen staan letterlijk met de voeten in het gras. En de bewoners dus ook. Want de vallei en de weelderige bosrand zijn je voor- en achtertuin. Vanuit huis loop je zo het bos of het open veld in.

Op de Hes is ruimte voor nieuwe vormen van deeleconomie. Bijvoorbeeld deelmobiliteit in de vorm van mobiliteitshubs waar je een (elektrische) auto pakt, een (elektrische bak) fiets of een (elektrische) scooter. Geheel afhankelijk van de behoefte van de bewoners van de Hes. Denk ook aan het delen van bezit, bijvoorbeeld gereedschap, een buurtschuur (ruimte delen) en een gedeelde moestuin. En natuurlijk de gezamenlijke ruimtes in de Jacobiberg waar bewoners samen yoga doen, samen koken of workshops organiseren.

Het plan is nog volop in ontwikkeling, daarom is nog niet bekend hoe de woningen er uit gaan zien of wat de prijzen worden. Processen achter de schermen nemen meer tijd in beslag dan waar we op gerekend hadden. Het vinden van de juiste balans tussen de prachtige flora en fauna, de toekomstige bebouwing, de wetgeving én de toekomstige bewoners is een proces dat veel zorgvuldigheid vergt. Ook onze zoektocht met de gemeente naar een evenwichtig en divers aanbod in woningtypes en doelgroepen die we willen laten landen op de Hes, kost meer tijd dan voorzien. Omdat we een breed gedragen plan willen ontwikkelen, werken we nauw samen met de gemeentes Arnhem en Renkum om de (woningbouw)plannen voor de Hes af te stemmen. Wij hopen u na de zomer meer te kunnen vertellen!

We vragen u dus nog even geduld te hebben. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist en blijft u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite www.dehes.nl.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Arnhem
Land NL

Website

Buurtstatistieken Lombok

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Hes, Arnhem

Hier zult u wonen

De Hes, 6812 AR, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.