Buiten het Erf Fase 1 , 6905 WL, Zevenaar

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Centraal en landelijk wonen Buiten het Erf in Zevenaar Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende...

Toon meer

Kenmerken

Centraal en landelijk wonen

Buiten het Erf in Zevenaar
Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied. Bij Buiten het Erf vind je dus zowel de natuur als de stadse voorzieningen van Zevenaar dichtbij!

Landelijk en groen karakter
Buiten het Erf wordt gerealiseerd in het groene buurtschap De Holtkamp. Het hart van De Holtkamp is een historisch erf, waar we met de projectnaam naar verwijzen. Niet alleen qua naam, maar ook qua karakter is de groene omgeving terug te zien bij Buiten het Erf. Zo krijgt het project een landelijk karakter, met aandacht voor natuur en biodiversiteit. Denk aan groene erfafscheidingen, nestelgelegenheden voor vogels en groendaken op bergingen en garages.

Het woningaanbod van Buiten het Erf is heel divers: van rijwoningen tot riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het project biedt woningen voor iedereen, want er zijn al woningen vanaf € 250.000,-. Buiten het Erf zal in een tweetal fases in verkoop gaan. Op dit moment zijn we fase 1, met 20 koopwoningen, aan het voorbereiden op de verkoop. Inmiddels staan de impressies van de woningen online op de projectwebsite.

De impressies van de woningen staan online. Zo krijg je een goed beeld van de fraaie woningen. De komende periode delen we meer informatie over de verschillende woningtypes, de planning en de prijsindicaties. De planning is om in het voorjaar van 2023 in verkoop te gaan.

Updates over Buiten het Erf delen we via de website www.buitenheterf.nl en de via onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je het nieuws direct in je inbox!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Locatie

Plaats Zevenaar
Land NL

Website

Ontdek de woning

Buiten het Erf Fase 1, Zevenaar

Hier zult u wonen

Buiten het Erf Fase 1, 6905 WL, Zevenaar

Results

No results were found
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie