Buiten het Erf Fase 2 , 6905 WL, Zevenaar

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Centraal en landelijk wonen Buiten het Erf in Zevenaar Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende...

Toon meer

Kenmerken

Centraal en landelijk wonen

Buiten het Erf in Zevenaar
Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied. Bij Buiten het Erf vind je dus zowel de natuur als de stadse voorzieningen van Zevenaar dichtbij!

Landelijk en groen karakter
Buiten het Erf wordt gerealiseerd in het groene buurtschap De Holtkamp. Het hart van De Holtkamp is een historisch erf, waar we met de projectnaam naar verwijzen. Niet alleen qua naam, maar ook qua karakter is de groene omgeving terug te zien bij Buiten het Erf. Zo krijgt het project een landelijk karakter, met aandacht voor natuur en biodiversiteit. Denk aan groene erfafscheidingen, nestelgelegenheden voor vogels en groendaken op bergingen en garages.

Buiten het Erf biedt woningen voor iedereen, want er zijn al woningen vanaf € 250.000,-. Op dit moment zijn we in verkoop met de woningen van fase 2. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat. Bekijk hieronder de impressies van de woningen. Landelijk, duurzaam en van alle gemakken voorzien.

De impressies van de woningen staan online. Zo krijg je een goed beeld van de fraaie woningen. Op dit moment zijn we in verkoop met de 32 woningen van fase 2 van Buiten het Erf. Alle woningen van fase 1 zijn inmiddels verkocht en de bouwwerkzaamheden zijn gestart.

Updates over Buiten het Erf delen we via de website www.buitenheterf.nl en de via onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je het nieuws direct in je inbox!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Zevenaar
Land NL

Website

Ontdek de woning

Buiten het Erf Fase 2, Zevenaar

Hier zult u wonen

Buiten het Erf Fase 2, 6905 WL, Zevenaar

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.