Boven Parck: 52 duurzame koop- en huurwoningen , 6861 BW, Oosterbeek

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Joost Bleijenberg
Heeft u vragen?
Neem contact op met Joost
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera. Op een werkelijk unieke locatie in...

Toon meer

Kenmerken

LET OP! Dit project bevindt zich in het stadium van voorbereiding en betekent dat wij u nog geen informatie kunnen geven over een datum start verkoop, welke producten gaan wij verkopen, verkoopprijzen, verkooptekeningen etcetera.

Op een werkelijk unieke locatie in Oosterbeek is op een bijzondere wijze een plan tot stand gekomen. Mede door input van inwoners van de gemeente is een plan ontstaan waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen die er leven.

Zo zal de aanwezige natuur en ecologie een belangrijk uitgangspunt zijn voor het nieuwe plan. Het plan wordt als het ware geadopteerd door de natuur. Tevens is er aan de wens voldaan om een ontwerp te maken met voldoende woningen in diverse segmenten, om aan de grote vraag in Oosterbeek te kunnen voldoen. Vanaf nu kunt u zich dan ook officieel aanmelden indien u geïnteresseerd bent om “natuurlijk” te gaan wonen en genieten in “BOVEN Parck” te Oosterbeek.

De locatie
Aan de rand van de Veluwe ligt in Oosterbeek, aan de Nico Bovenweg 44, een pareltje verscholen. Een locatie waar wonen en natuur samen gaan. Ondanks het feit dat de locatie midden in de natuur ligt, zijn toch alle voorzieningen, zoals winkels, supermarkt, gemeentehuis, school, treinstation, huisarts op korte afstand gelegen. Iets verder maar goed bereikbaar bevinden zich de grootstedelijke voorzieningen van Arnhem en het Rijnstate ziekenhuis. Momenteel wordt de oude bebouwing gebruikt voor bewoners van Moviera.

Op deze locatie zal een nieuwe woonwijk worden gerealiseerd, waarbij de natuur, ecologie en hoogteverschillen worden gebruikt om een prachtig woongebied te creëren. De naam van de locatie “BOVEN Parck” zal net als de naam van de straat waaraan de locatie gelegen is verwijzen naar de lokale verzetsheld Nico “de Lange” Boven. De plek ademt authenticiteit uit. Een zeldzaam mooie locatie, die je in heel Nederland niet veel meer vindt. De authenticiteit van deze plek zal dan ook de basis vormen voor de nieuwe planvorming.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 52

Locatie

Plaats Oosterbeek
Land NL

Website

Ontdek de woning

Boven Parck: 52 duurzame koop- en huurwoningen, Oosterbeek

Hier zult u wonen

Boven Parck: 52 duurzame koop- en huurwoningen, 6861 BW, Oosterbeek

Schaduwwijzer

Joost Bleijenberg
Heeft u vragen?
Neem contact op met Joost
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Q4 2022

Pre-Sale Bovenparck

Naar verwachting gaat de Pre-Sale in het vierde kwartaal van 2022 van start. Mis het niet, want een bosrijke woonlocatie als Bovenparck vindt u nergens anders meer in Nederland.

Eind 2022

Start verkoop nieuwbouwplan Bovenparck

Als alles volgens plan verloopt, starten we eind 2022 met de verkoop van de duurzame woningen in nieuwbouwplan Bovenparck.

Begin 2023

Voorbereidende werkzaamheden op bouwterrein

Na een ‘go’ van de Raad van State vangen we begin 2023 aan met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein. 

Halverwege 2023

Start eerste bouwactiviteiten

Halverwege 2023 kunnen dan de eerste bouwactiviteiten van start.