Dennis van Lier

Dennis van Lier

Vastgoedadviseur

Mij is geleerd dat niets vanzelf komt aanwaaien, met die gedachte in het achterhoofd pak ik iedere kans met beide handen aan

Over mij

Sinds de zomer van 2021 ben ik werkzaam bij BMV Makelaars als bedrijfsmakelaar. Ik ben woonachtig in het mooie Nijmegen, maar rijd iedere dag met veel plezier 20 minuten Noordelijk om mij te begeven in de dynamische vastgoedmarkt van Arnhem.

Tijdens mijn studie Real Estate & Facility management aan de NTHV te Breda heb ik veel kennis opgedaan van verschillende onderdelen van het vastgoed. Gedurende mijn afstudeerstage op de transactie afdeling van CBRE te Amsterdam is mijn liefde ontstaan voor het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Na een fantastische wereldreis en een uitstapje van enkele jaren naar een andere commerciële markt, heb ik mijn weg terug het vastgoed in gevonden via BMV Bedrijfsmakelaars. Mij is geleerd dat niets vanzelf komt aanwaaien, met die gedachte in het achterhoofd pak ik iedere kans met beide handen aan.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst op een actieve en/of sociale manier. Dat varieert van klimmen in de klimhal, biertjes drinken met vrienden of iets leuks doen met mijn vriendin in het stadscentrum van Nijmegen of in het groen rondom de stad.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie