Waarom een bedrijfsmakelaar inschakelen?

U bent op zoek naar een bedrijfspand. Via Funda in business kunt u natuurlijk bedrijfspanden zoeken en vergelijken, maar u kunt ook de hulp van een bedrijfsmakelaar inschakelen. Maar waarom is het inschakelen van een bedrijfsmakelaar een goed idee?

Zoektocht

Een bedrijfsmakelaar kan in uw zoektocht naar een bedrijfspand echt verschil maken. Een bedrijfsmakelaar van BMV Makelaars kent het aanbod en weet waar u op moet letten. Voordat u aan uw zoektocht begint is het verstandig om eerst een wensen- en eisenlijst op te stellen. Een bedrijfsmakelaare kan u in de oriëntatiefase helpen alles op een rij te zetten. Zo heeft u een duidelijk overzicht met alle noodzakelijke onderdelen, zoals vierkante meters, aantal gebruikers, locatie, noodzakelijke faciliteiten, mogelijkheden qua budget etc. Onze bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in het aanhuren en aankopen van bedrijfspanden waardoor u niets over het hoofd ziet.

Netwerk

Soms is het nodig om verder te kijken naar bedrijfspanden dan de mogelijkheden waar u over beschikt. Het netwerk van een bedrijfsmakelaar van BMV Makelaars komt hierbij goed van pas. Een bedrijfsmakelaar is precies op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen de markt en weet daardoor de beste opties voor u te vinden.

Kennis & ervaring

Naast dat het netwerk van een bedrijfsmakelaar handig is bij het vinden van het geschikte bedrijfspand, heeft een bedrijfsmakelaar ook veel kennis over de locatie en de staat van het gebouw. Zo kan een bedrijfsmakelaar u adviseren over of de gevraagde huur-of koopprijs marktconform is en kan een bedrijfsmakelaar u advies geven in het onderhandelingsproces, zodat u de beste koper of huurder wordt. Een bedrijfsmakelaar zal altijd verder kijken voor u en u informeren over de technische eisen, of het pand gebruikt mag worden voor de activiteiten die u uitvoert en zoekt uit hoe het zit met de verzekering van het pand.

Bedrijfsmakelaar voor uw vastgoedvraagstuk

Niet alleen voor de aankoop van een bedrijfspand kunt u gebruik maken van de kennis en expertise van een bedrijfsmakelaar, ook voor de verkoop of verhuur van uw huidige bedrijfsruimte. Wanneer u besluit uw bedrijfspand te verkopen of verhuren, kunt u ook een bedrijfsmakelaar van BMV Makelaars inschakelen. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat.

Of u nu uw bedrijfspand wilt verkopen of juist op zoek bent naar een nieuw object; een bedrijfsmakelaar van BMV Makelaars kan u volledig ontzorgen. Als bedrijfsmakelaar in Arnhem en Ede zijn wij actief in een groot werkgebied en kunnen wij u met onze jarenlange ervaring en kennis van het juiste advies voorzien. Wij helpen u met de beste verkoop- en aankoopwaarde en informeren u altijd over de belangrijkste zaken waar u aan moet denken. Alles waar u misschien niet gelijk bij stilstaat, neemt onze bedrijfsmakelaar voor u mee.

Maak kennis met onze bedrijfsmakelaars!

Volledig ontzorgt worden tijdens het aankoop, aanhuur, verkoop of verhuur proces van uw bedrijfspand? Schakel een bedrijfsmakelaar van BMV Bedrijfsmakelaars in. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u en vertellen u precies hoe wij te werk gaan.

Bedrijfsmakelaar in Arnhem of omgeving nodig?

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

Bedrijfsmakelaar in Ede of omgeving nodig?

0318 270 000
bedrijven@bmvmakelaars.nl

Dennis van Lier
Neem contact op met Dennis

Gerelateerde artikelen over: Bedrijfspand kopen of huren

Huren versus kopen van een bedrijfspand: de voor- en nadelen

Wanneer uw bedrijf gaat groeien en u op het punt staat om op zoek te gaan naar een bedrijfspand, stelt u zichzelf waarschijnlijk de vraag: is het gunstiger om een bedrijfspand te huren of te...