Utrechtseweg 310 B46 , 6812 AR, Arnhem

  € 125 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Arnhems Buiten Den Brink is gelegen aan de westkant van Arnhem, pal tegen Oosterbeek aan. Het voormalig KEMA-terrein heeft een rijke historie op het gebied van energie-innovaties. Lange tijd was het wereldwijd een toonaangevende plek voor de certificering van veilige...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 2350 m²

  Downloads

  Arnhems Buiten Den Brink is gelegen aan de westkant van Arnhem, pal tegen Oosterbeek aan. Het voormalig KEMA-terrein heeft een rijke historie op het gebied van energie-innovaties. Lange tijd was het wereldwijd een toonaangevende plek voor de certificering van veilige elektrische apparatuur. Vandaag de dag is het hét thuis voor toonaangevende bedrijven op het snijvlak van energietransitie, ICT en nieuwe mobiliteit.

  Bijna honderd jaar geleden was dit dé plek waar de gemeentelijke elektra bedrijven hun krachten bundelden. Er was werk aan de winkel! Van ieder voor zich naar een energiegrid met zijn allen.

  80 voormalige lab-, kantoor- en demonstratieruimtes in de gebouwen B30 (Voorlichtingsgebouw) en B46 (Lab) zijn klaar voor de energie-vernieuwers van morgen.

  B46 waar ondernemen en creativiteit samen komen
  Gebouw B46 (voormalig natuur- en scheikunde laboratorium KEMA) is onderdeel van Arnhems Buiten, duidelijk zichtbaar vanaf de Utrechtseweg. Arnhems Buiten wordt de komende jaren doorontwikkeld als energy innovation campus met de focus op het versterken en verder uitbouwen van de campusvoorzieningen. Op de middellange termijn zal gebouw B46 (her-)ontwikkeld worden om het weer een duurzame toekomst te kunnen geven.

  In de tussentijd worden de kantoor- en atelierruimtes in gebruik gegeven. B46 wordt dé plek waar ondernemen en creativiteit samen komen. Een broedplaats van ideeën dat zowel binnenin het gebouw als rondom tot uiting komt en zorgt voor dynamiek. Voor ondernemers met een open houding die willen samenwerken, is B46 de huisvestingsoplossing die daar voor zorgt. Je bent van harte welkom. Dus wil je vooraan zitten bij de innovatie en pionier je mee aan de dynamiek op Arnhems Buiten, kom naar gebouw B46. Je maakt onderdeel uit van een waardevol netwerk dat voortdurend nieuwe kansen biedt op samenwerking in unieke en vernieuwende projecten met als doel groei in toegevoegde waarde van je eigen onderneming en van jouw als ondernemer. Ook biedt het de kans jezelf en je onderneming te presenteren naar de buitenwacht, dat wordt zelfs aangemoedigd.

  Vloeroppervlakte en prijzen atelierruimten begane grond
  Regelmatig komen er units beschikbaar in het pand. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Aterlierruimte huurprijs per maand, te vermeerderen met BTW:
  0.01: € 225,- VERHUURD
  0.02: € 280,- VERHUURD
  0.03: € 280,- VERHUURD
  0.04: € 160,- VERHUURD
  0.05: € 280,- VERHUURD
  0.06: € 225,- VERHUURD
  0.07: € 300,- VERHUURD
  0.08: € 200,- VERHUURD
  0.09: € 200,- VERHUURD
  0.10: € 125,- VERHUURD
  0.12: € 125,- VERHUURD
  0.13: € 125,- VERHUURD
  0.14: € 125,- VERHUURD

  Vloeroppervlakte en prijzen kantoorruimte 1e tot en met 3e verdieping, te vermeerderen met BTW:
  XS: € 175,-
  S: € 250,-
  S1: € 305,-
  M: € 360,-
  L: € 495,-
  XL: € 510,-
  XXL: € 750,-

  Huurprijs parkeerplaatsen
  € 600,- per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Ligging
  Arnhems Buiten is van ongekende schoonheid. Beschut gelegen te midden van eeuwenoude bomen, park en natuur, maar toch op niet meer dan 6 minuten van NS Station Arnhem of Oosterbeek.

  Bereikbaarheid
  Auto
  Het object is gelegen aan de belangrijkste aanrijroute tussen Oosterbeek en Arnhem en ligt op enkele autominuten rijden van de A325, N224, N225 en de A12/A50.

  Openbaar vervoer
  Vanaf het Centraal Station Arnhem vertrekt elke 10 minuten een bus die stopt bij de hoofdingang van de Arnhems Buiten: lijn 1 (richting Oosterbeek) en lijn 51 (richting Wageningen).

  Gebruikersovereenkomst
  In gebouw B46 werken wij met een gebruiksovereenkomst en om deze reden hanteren we een lagere prijs. De 60 beschikbare ruimtes zijn onderverdeeld naar verschillende type voor wat betreft omvang, variërend van Extra Small (€ 175,- per maand excl. BTW) tot en met XXL (€ 750,- per maand excl. BTW). Per type hanteren we een vaste prijs. Dit als vergoeding voor de lasten van ons als eigenaar, onder meer bestaande uit het gebruik van nutsvoorzieningen, schoonmaak van de algemene ruimte, pantry-services, parkmanagement, instandhoudingskosten en het gebruik van internet.

  Heeft dit pand uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 125 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar
  Aanvaarding in overleg

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1947
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Utrechtseweg 310 B46
  Plaats Arnhem
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Kantorenpark

  Kantoor

  Oppervlakte 2350 m²
  Oppervlakte in units vanaf 15 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Ontdek de kantoorruimte

  Utrechtseweg 310 B46, 6812 AR, Arnhem
  Utrechtseweg 310 B46, 6812 AR, Arnhem

  Locatie

  Utrechtseweg 310 B46, 6812 AR, Arnhem

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.