Heerlenstraat 11 2 , 6845 AD, Arnhem

  • A
huurprijs op aanvraag
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Riante winkelunit gelegen op Retail Park Arnhem in Arnhem-Zuid, waar circa 15 grote landelijke winkelketens gevestigd zijn. Onder meer Praxis, Action, Jumbo Golf, Leen Bakker, Kwantum, Fietsvoordeelshop, Huisdiervoordeelshop, Carpetright en vele andere. Ligging De...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1580 m²

Downloads

Riante winkelunit gelegen op Retail Park Arnhem in Arnhem-Zuid, waar circa 15 grote landelijke winkelketens gevestigd zijn. Onder meer Praxis, Action, Jumbo Golf, Leen Bakker, Kwantum, Fietsvoordeelshop, Huisdiervoordeelshop, Carpetright en vele andere.

Ligging
De woonboulevard in Arnhem-Zuid is goed bereikbaar door zijn uitstekende ligging nabij de snelwegen A325 (Arnhem-Nijmegen) en A15 (Tiel-Rotterdam).

Bereikbaarheid
Directe busverbinding met NS Station Arnhem Centraal met bushalte op circa 100 meter loopafstand. Station Arnhem-Zuid ligt op een loopafstand van circa 10 minuten

Vloeroppervlakte
Het gaat hier om circa 1.580 m² b.v.o. op de eerste verdieping, welke ruimte toegankelijk is via de roltrap en lift.

De unit is gelegen in gebouw A, waar op de begane grond onlangs Fietsvoordeelshop en Huisdiervoordeelshop hun deuren geopend hebben.

Opleveringsniveau
Op Retail Park Arnhem is gestart met een grootschalige modernisering en verduurzaming. Zo is er een doorbraak gemaakt zodat de panden onderling veel beter met elkaar verbonden zijn en passantenstromen versterkt kunnen worden. Ook zal de uitstraling weer helemaal van deze tijd worden gemaakt door nieuwe gevelbekleding. Middels onder meer de plaatsing van zonnepanelen, aanleg van nieuw groen en het gasloos maken van de winkelunits wordt een BREEAM Very Good kwalificatie nagestreefd. Het opleveringsniveau van de ruimte zal nader besproken kunnen worden. Tevens is er een goederenlift aanwezig met een hefvermogen van 1000 kg, een breedte van circa 150 cm, een diepte van circa 200 cm en een hoogte van circa 220 cm.

Parkeren
Retail Park Arnhem beschikt over een zeer ruim parkeerterrein alwaar gratis geparkeerd kan worden.

Huurprijs
Op aanvraag.

Promotiekosten
Huurder is verplicht lid te worden van de ondernemingsvereniging Woonboulevard Arnhem. Het lidmaatschap wordt rechtstreeks door deze winkeliersvereniging bij huurder in rekening gebracht, waarbij de bijdrage per winkelbedrijf € 2.670,- per jaar, te vermeerderen met BTW, bedraagt (2023).

Servicekosten
Het voorschot op de vergoeding voor, door of vanwege verhuurder verzorgde bijkomende levering van zaken en diensten bedraagt € 18,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Het gaat hier om kosten voor onder andere: gemeenschappelijke ruimten, gebouw gebonden installaties (zoals roltrappen, liften en sprinklerinstallaties), groenvoorziening, wassen van luifels en verlichting.

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiting in het gehuurde van elektra en water. Er is geen gasaansluiting aanwezig. Er is een aanvraag gedaan voor een eigen aansluiting voor elektra en water. Tot de tijd dat deze aansluitingen er zijn, zal verhuurder hierover een verrekenbaar voorschotbedrag voor in rekening brengen.

Bestemming
De bestemming is onder andere ''Grootschalige detailhandel''. Voor een nadere toelichting op het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Energielabel
De object beschikt over energielabel A.

Heeft dit pand uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

BMV Bedrijfsmakelaars
Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA Arnhem
026 - 355 21 00

Toon meer

Algemeen

Huurprijs huurprijs op aanvraag
Servicekosten € 18 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1991
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Heerlenstraat 11 2
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • Meubelboulevard

Winkelruimte

Oppervlakte 1580 m²
Oppervlakte in units vanaf 1580 m²
Oppervlakte verkoop vloer 1580 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-06-13

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Heerlenstraat 11 2, 6845 AD, Arnhem
Heerlenstraat 11 2, 6845 AD, Arnhem

Locatie

Heerlenstraat 11 2, 6845 AD, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.