Zondag 3 april as.: woonmanifestatie regio Arnhem

Zondag 3 april as.: woonmanifestatie regio Arnhem

De Eusebiuskerk in Arnhem is zondag 3 april as. van 10.00 tot 16.00 uur dé locatie voor de tweede nieuwbouwwoonmanifestatie, die in de regio Arnhem plaatsvindt. Op deze beurs is een uitgebreid aanbod van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio te vinden.

Strijbosch Thunnissen Makelaars is hier met een stand vertegenwoordigd waar een tiental nieuwbouwprojecten wordt gepresenteerd. Naast meerdere, al lopende projecten zoals 'Zwaluwpark', 'Paleis op de Heuvel' en 'Singelkwartier', presenteren we hier ook onze nieuwste projecten 'Aan de Linge' en 'Het Nieuwe A'. Tevens is in de Strijbosch-stand informatie beschikbaar van een aantal nieuwbouwprojecten in de vrije huursector.

Naast onze woningmakelaars zijn er in onze stand ook financieel adviseurs van buro philip van den hurk aanwezig. Deze adviseurs kunnen u helpen met al uw financiële vragen over hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer. Ook kunnen zij u uitleg geven over de verschillende subsidies waar u aanspraak op kunt maken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Wilt u nu al meer informatie over één van onze nieuwbouwprojecten? Of een gesprek met een financieel adviseur om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen?Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoonnummer (026) 355 21 00 of per mail: nieuwbouw@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie