Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze krachtenbundeling ontstaat er een nieuwbouwteam met alle kennis en ervaring én die persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan voor de hele regio Arnhem- Nijmegen. Door onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars samen te gaan ziet Bleijenberg mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen binnen een professionele organisatie én zijn persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven aan zijn klanten.

Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars is zowel in de regio Nijmegen als Arnhem marktleider op het gebied van nieuwbouw. Door de samenwerking met de ervaren nieuwbouwmakelaar Joost Bleijenberg wordt diens portefeuille, kennis en ervaring nu geïntegreerd in Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars Arnhem-Nijmegen.

De laatste jaren wordt er een steeds groter beroep gedaan op de expertise van de nieuwbouwmakelaar geeft Maarten Muller van kantoor Arnhem aan: “Het vakgebied wordt nu echt volwassen. Er wordt een bredere dienstverlening door de professionele opdrachtgever gevraagd en die kunnen wij ook bieden.

Alleen als je als makelaar het vakgebied nieuwbouw als een specialisme beschouwd, kun je die expertise blijven beheersen, verder uitbouwen en voor de opdrachtgever paraat hebben”. Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars denkt bijvoorbeeld mee in productontwikkeling, voert marktanalyses uit en kan bijvoorbeeld het gehele (online) marketing – en communicatietraject van een project verzorgen.

Arnhem-Zuid
Door de toevoeging van een fulltime online marketeer aan het team van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars wordt er ingespeeld op de uitbreiding van de dienstverlening én de nieuwe manier van online zoeken door woonconsumenten.

Bovendien wordt er medio mei 2017 een nieuw kantoor geopend in het winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem-Zuid). Hierdoor staan we daadwerkelijk dichter bij de klant zodat deze direct terecht kan voor persoonlijk advies en begeleiding. Joost Bleijenberg: “Onze dienstverlening omvat nu de verkoop van de huidige woning/appartement, de aankoop van de nieuwbouwwoning of appartement, een tijdelijke huurwoning én de bemiddeling in het verkrijgen van een hypotheek. Met deze manier van one-stop-shopping kunnen we de klant nóg efficiënter bedienen.”

Nieuwbouwmarkt
De markt van nieuwbouw is sterk in beweging, zeker in de regio Arnhem-Nijmegen. Harry van Loon van de Nijmeegse vestiging ziet in deze regio voor de komende jaren veel nieuwbouwontwikkelingen ontstaan. Harry: “Wij geloven in nieuwbouw. Er worden nog steeds in Nederland te weinig woningen gebouwd. In Nijmegen (De Waalsprong) en in Arnhem (Schuytgraaf) zullen de komende jaren nog enige duizenden woningen worden gerealiseerd. Maar ook met een toenemende vraag naar ‘stads wonen’ staan er voldoende
ontwikkelingen in Arnhem en Nijmegen op de rol”.

Verhuur
Naast de verkoop van nieuwbouwwoningen is Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars ook gespecialiseerd in de verhuur van nieuwbouwwoningen- en appartementen. Harry van Loon: “De laatste jaren zie je een veranderende vraag in de markt; de vraag naar huur is stijgende zowel in centrumlocaties als daarbuiten. Veel doelgroepen, zowel jongeren als ouderen prefereren de flexibiliteit en gemak van huren. “Daar kunnen wij dan ook volledig in mee gaan.”

24/7
Joost Bleijenberg heeft de laatste jaren naam gemaakt als ‘24/7’-nieuwbouwmakelaar. “Ik sta altijd voor de klant klaar, ook na werktijd en in het weekend. In die situatie wijzigt niets. Want het drukke huishouden van mijn klant vergt eenflexibele opstelling. Daarom speel ik hier op in. Ik kom bij de mensen thuis en bespreek hun wensen en begeleid ze bij het gehele traject. Het leuke van nieuwbouw is de binding met de klant, niet vluchtig, maar tijdens het gehele bouwproces blijf ik in contact met mijn klant, waarbij after sales steeds belangrijker wordt. Het leukste is nog om, nadat de nieuwbouwwijk is gerealiseerd, er rond te lopen en door de trotse eigenaar gevraagd te worden voor een kop koffie”.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
5 tips voor het kopen van een woning

5 tips voor het kopen van een woning

Bij de koop van een woning komt veel kijken. Hieronder geven wij 5 tips om goed voorbereid op zoek te gaan naar een woning. 1. Doe goed onderzoek naar uw financiële...
Bekijk overzicht