5 tips voor het kopen van een woning

5 tips voor het kopen van een woning

Bij de koop van een woning komt veel kijken. Hieronder geven wij 5 tips om goed voorbereid op zoek te gaan naar een woning.

1. Doe goed onderzoek naar uw financiële mogelijkheden.
Let niet alleen op de maximale koopsom die mogelijk is, maar vooral op wat u maximaal wilt besteden aan hypotheeklasten. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om uw financiële mogelijkheden te bespreken.

2. Houd naast de actuele woonbehoefte ook rekening met de toekomstige woonbehoefte.
U heeft plannen om binnen enkele jaren een kantoor aan huis te beginnen. Of u denkt aan gezinsuitbreiding? Heeft u dan ook genoeg ruimte of moet u dan verhuizen?

3. Zorg dat u weet wat u te wachten staat in het hele aankooptraject.
Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars en bespreek uw woonwensen. Deze service geeft u inzicht, tips en antwoord op al uw vragen.


4. Begin tijdig met de verkoop van uw woning.
Door het aanvragen van een vrijblijvende waardeverklaring krijgt u inzicht in de verwachte opbrengst en in wat de gemiddelde verkooptijd voor uw woning is.

5. Neem geen onnodige risico's.
Maak op de juiste momenten gebruik van deskundig advies bij één van de grootste aankopen van uw leven!
Met uw eigen ST-aankoopmakelaar gaan onderhandelingen scherper. Die wéét welke prijs realistisch is en wat gangbaar is op de markt. Die voelt feilloos aan wat de onderhandelingsmarge is. Uw aankoopmakelaar laat u weten waar u op moet letten en in welke gevallen een technisch onderzoek verstandig is. Zo bespaart u vaak duizenden of zelfs tienduizenden euro’s.

Hoeveel aankoopbegeleiding kost, hangt af van wat u ons laat doen. We geven u graag vrijblijvend een indicatie van de kosten als u even contact opneemt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie