Zaterdag 14 september 11.00-13.00 uur: start verkoop Aurorakwartier

Zaterdag 14 september 11.00-13.00 uur: start verkoop Aurorakwartier

ZATERDAG 14 SEPTEMBER A.S. START VERKOOP. U BENT TUSSEN 11.00 EN 13.00 UUR VAN HARTE WELKOM OP ONS KANTOOR IN ARNHEM-ZUID AAN DE METAMORFOSENALLEE 101 TE ARNHEM.

19 woningen in de eerste fase, compleet opgeleverd!


ARNHEM - De start verkoop van het nieuwbouwproject ‘Aurorakwartier’ te Arnhem is een feit. De eerste 19 starterswoningen zullen in de verkoop gaan op zaterdag 14 september a.s. van 11:00 uur tot 13:00 uur in het kantoor van Strijbosch Thunnissen Makelaars aan de Metamorfosenallee 101 te Arnhem.

Het nieuwste project van Schuytgraaf is het aantrekkelijke Aurorakwartier. Aurorakwartier is gelegen aan de rand van het Singelkwartier. Een buurt die gunstig gelegen is op loopafstand van het nieuw te realiseren winkelcentrum dat in 2015 gereed zal zijn en het NS station Arnhem-Zuid.

Gunstig gelegen, doordacht ontworpen woningen die een combinatie vormen van de sfeervolle architectonische elementen uit het verleden en het comfort van nu. In het Aurorakwartier in Schuytgraaf worden uiteindelijk 34 comfortabele hoek- en tussenwoningen gerealiseerd in een prijsklasse vanaf € 172.000,- v.o.n.

Het Aurorakwartier wordt aan de oostzijde begrensd door het Auroraplantsoen, met daarin leuke speelvoorzieningen. Aan de noordzijde wordt het plan begrensd door de
Castorstraat, een parallelweg van de Marasingel. De woningen aan deze zijde vormen hierdoor een echte blikvanger voor de achterliggende wijk en kijken zelf ook ruim weg.

De woningen worden aangeboden inclusief, keuken, badkamer, toilet en worden compleet gemaakt met zelfs een laminaatvloer, afgewerkte wanden en een compleet
ingerichte tuin! Uiteraard zijn er voor de afbouw van uw woning nog vele opties mogelijk uit de uitgebreide keuzelijst.

Bent u op zoek naar een bijzondere nieuwbouwwoning of bent u geïnteresseerd in het project, kom dan langs op zaterdag 14 september!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.aurorakwartier.nl of neemt u contact op met Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 / nieuwbouwmakelaars@s-t.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie