Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?

Geschreven door Paul Holterman RM RT op 9 augustus 2023

Het zoeken naar uw perfecte woning kan een hele klus zijn. Om dit proces goed te laten verlopen is het belangrijk dat er een goede begeleiding bij komt kijken. Voor deze begeleiding bent u bij een NVM- makelaar van BMV Woningmakelaars aan het juiste adres. BMV Makelaar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is niet alleen de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, maar biedt nog vele voordelen.

De voordelen van een NVM-makelaar van BMV Woningmakelaars

1. Al onze makelaars zijn deskundig

Een NVM-makelaar is goed opgeleid en zorgt voor het jaarlijks bijhouden van zijn of haar kennis.

2. U kunt altijd op onze makelaars rekenen

Het voldoen aan de NVM- Erecode is een belangrijk punt. Dit houdt in dat de NVM- makelaar zich moet houden aan de regels die zijn gesteld in de Erecode. Daarbij staan de belangen van de klant voorop.

3. Zij geven net dat stukje extra zekerheid

Wanneer u kiest voor een NVM- makelaar zorgt u meteen voor een stuk zekerheid. Mocht u klachten hebben over een NVM- makelaar, dan kunt u altijd terecht bij de NVM.

Mocht u uw woning graag verkocht zien hebben? Dan bent u ook hiervoor bij een NVM-makelaar van BMV Makelaars aan het juiste adres. Mocht u meer willen weten over de verkoop van uw huis? Neem contact op met ons makelaarskantoor via 026 355 21 00 of wonen@bmvmakelaars.nl.

Waarom kiezen voor een NVM-makelaar?
Paul Holterman RM RT
Neem contact op met Paul

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

Stationslocatie getransformeerd naar hypermodern kantoorgebouw

ARNHEM - De Utrechtsestraat 40 in Arnhem direct nabij het Centraal Station, zal worden getransformeerd naar een hypermodern kantoorgebouw. Voorheen is het gebouw in gebruik geweest bij het ROC...
Ruim 8.000 nieuwe woningen voor Spoorzone Arnhem-Oost

Ruim 8.000 nieuwe woningen voor Spoorzone Arnhem-Oost

Het...
Bekijk overzicht