Voormalig klooster met 45 appartementen en commerciële ruimten verkocht!

Geschreven door Maarten Muller op 17 januari 2022

Het appartementencomplex Gouden Handen in ’s-Heerenberg is verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft een voormalig Jezuïetenklooster, genaamd Sint Bonifatius, gelegen op een riant perceel van 17.965 m2. Het klooster is in circa 1907 gebouwd. Eind december 2000 kocht Stichting Woonzorg Nederland het voormalige klooster. Na een grondige verbouwing, zijn er 45 luxe appartementen en een aantal ruimten met een commerciële bestemming gerealiseerd.

De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de circa 71 m2 en 192 m2. De appartementen zijn verspreid over de begane grond tot en met de derde verdieping.

BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de koper, een particuliere belegger, bij de aankoop van het appartementencomplex.

Voormalig klooster met 45 appartementen en commerciële ruimten verkocht!
Maarten Muller
Neem contact op met Maarten

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe afhaal- en bezorgformule

Nieuwe afhaal- en bezorgformule

ARNHEM – In opdracht van de vertrekkend huurder heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het pand aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 43 te Arnhem verhuurd aan een nieuwe onderneming...
Kattencafé nieuw in Arnhem

Kattencafé nieuw in Arnhem

ARNHEM – BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaar, een particuliere buitenlandse belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie