Volta Energy en Tomba Uitvaartkisten huren ca. 6.600 m² in Duiven

Geschreven door Mark Tesselhoff RT op 10 februari 2023

DUIVEN – De Ratio 6 te Duiven is volledig verhuurd. Volta Energy en Tomba uitvaartkisten hebben de laatste ca. 6.600 m² bedrijfsruimte gehuurd. Recentelijk heeft Volta Energy aan de Ratio 6A in Duiven ca. 3.400 m² bedrijfsruimte gehuurd.

Volta Energy is gespecialiseerd in duurzame -zonne- aggregaten en biedt hét alternatief voor een conventionele aggregaat; betaalbaar, gebruiksvriendelijker en vooral duurzaam. Volta Energy was reeds gevestigd in Duiven. Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten was tevens een nieuwe locatie nodig.

Onlangs heeft Tomba Uitvaartkisten ca. 3.200 m² bedrijfsruimte in gebruik genomen nadat de kantoren en bedrijfsruimte zijn verbouwd. Tomba Uitvaartkisten is gespecialiseerd in duurzame vervaardiging van uitvaartkisten. Op dit moment is Tomba gevestigd in Gendringen. Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten was een nieuwe locatie nodig. Na een verbouwing zal de nieuwe locatie in gebruik worden genomen.

Besi is reeds langjarig gevestigd aan de Ratio 6 in Duiven. Met de komst van deze 2 nieuwe huurders is het bedrijfscomplex langjarig ingevuld. Deze transacties zijn namens verhuurder, een beleggingsfonds, begeleid door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en DK Makelaars. Profound Assetmanagement B.V. verzorgt het commercieel beheer en DHVM voert het technisch beheer van het bedrijfscomplex uit.

Volta Energy en Tomba Uitvaartkisten huren ca. 6.600 m² in Duiven
Mark Tesselhoff RT
Neem contact op met Mark

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Online Retailer opent eerste fysieke winkel

Online Retailer opent eerste fysieke winkel

ARNHEM – Op de absolute top A1 winkelstraat in Arnhem heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 75 m² winkelruimte...
Nieuwe kapperszaak in Arnhem

Nieuwe kapperszaak in Arnhem

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 86...
Bekijk overzicht