Volta Energy en Tomba Uitvaartkisten huren ca. 6.600 m² in Duiven

Volta Energy en Tomba Uitvaartkisten huren ca. 6.600 m² in Duiven

Geschreven door Mark Tesselhoff op 10 februari 2023

DUIVEN – De Ratio 6 te Duiven is volledig verhuurd. Volta Energy en Tomba uitvaartkisten hebben de laatste ca. 6.600 m² bedrijfsruimte gehuurd. Recentelijk heeft Volta Energy aan de Ratio 6A in Duiven ca. 3.400 m² bedrijfsruimte gehuurd.

Volta Energy is gespecialiseerd in duurzame -zonne- aggregaten en biedt hét alternatief voor een conventionele aggregaat; betaalbaar, gebruiksvriendelijker en vooral duurzaam. Volta Energy was reeds gevestigd in Duiven. Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten was tevens een nieuwe locatie nodig.

Onlangs heeft Tomba Uitvaartkisten ca. 3.200 m² bedrijfsruimte in gebruik genomen nadat de kantoren en bedrijfsruimte zijn verbouwd. Tomba Uitvaartkisten is gespecialiseerd in duurzame vervaardiging van uitvaartkisten. Op dit moment is Tomba gevestigd in Gendringen. Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten was een nieuwe locatie nodig. Na een verbouwing zal de nieuwe locatie in gebruik worden genomen.

Besi is reeds langjarig gevestigd aan de Ratio 6 in Duiven. Met de komst van deze 2 nieuwe huurders is het bedrijfscomplex langjarig ingevuld. Deze transacties zijn namens verhuurder, een beleggingsfonds, begeleid door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en DK Makelaars. Profound Assetmanagement B.V. verzorgt het commercieel beheer en DHVM voert het technisch beheer van het bedrijfscomplex uit.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie