Vastgoedjournaal: Strijbosch Thunnissen Makelaars grootste vastgoedadviseur in Arnhem

Vastgoedjournaal: Strijbosch Thunnissen Makelaars grootste vastgoedadviseur in Arnhem

In navolging van de eerder gepresenteerde onderzoeken naar de grootste lokale vastgoedadviseurs in de steden Utrecht en Eindhoven publiceert Vastgoedjournaal nu ook de resultaten voor de stad Arnhem. Op basis van extra aangeleverde huurtransactiegegevens over 2011 zijn diverse ranglijsten samengesteld. Welke lokale adviseurs hebben de meeste verhuurdeals in de stad Arnhem gedaan?

Voor het onderzoek naar de grootste lokale vastgoedadviseurs in de stad Arnhem kreeg Vastgoedjournaal de volledige medewerking van deze partijen. Die hebben Vastgoedjournaal voorzien van alle data die betrekking hebben op de door hen bemiddelde aan- en verhuurtransacties in 2011. Onderscheidend van andere onderzoeken in de markt publiceert Vastgoedjournaal ALLE huurtransacties - inclusief huurverlengingen - met commercieel vastgoed. Er is namelijk geen ondergrens gesteld.

Beleggingstransacties (koop en koop voor eigen gebruik) zijn van dit onderzoek buitengesloten omdat die in een ander onderzoek van Vastgoedjournaal naar voren komen. Alle transacties waar Vastgoedjournaal op baseert zijn voor iedereen toegankelijk in de gebruikerstransactiedatabase op onze site (homepage bovenaan). Daar staan ook alle criteria waaraan de transactiedata aan voldoen.

Uit dit onderzoek blijkt dat Strijbosch Thunnissen Makelaars op de meeste onderdelen het hoogst scoort. "Natuurlijk zijn wij zeer blij met de resultaten van het onderzoek. Voor ons kantoor een bewijs dat je met creativiteit, hard werken en een fantastisch team het verschil kan maken. Juist in tijden van crisis. Vorig jaar was onze prioriteit de winkel- en bedrijfsruimtemarkt. Voor komend jaar ligt onze focus hiernaast op logistiek vastgoed en intensivering van onze taxatie-activiteiten. Onze resultaten in 2012 tot nu toe stemmen in ieder geval positief", aldus Jacco Vogelaar, eigenaar van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars in Arnhem.

Klik hier voor het volledige artikel van Vastgoedjournaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie