Van Vitessestadion naar seniorenwoning

Van Vitessestadion naar seniorenwoning

Contract huurappartement Monnikensteeg ondertekend door ‘terugkeerder’

Op dinsdag 3 april jl. heeft de heer Brinkenberg bij DrieGasthuizenGroep een contract ondertekend voor de huur van een nieuw appartement aan de Monnikensteeg. Bijzonder is dat de heer Brinkenberg voorheen in een seniorenwoning op de Monnikensteeg woonde, dat op de plek stond waar nu het nieuwe appartementencomplex Monnikensteeg is verrezen. Daarmee is de heer Brinkenberg ‘terugkeerder’, die op zijn oude woonplek gaat wonen in een gloednieuw appartement. De heer Brinkenberg: “In de bouwperiode heb ik twee keer per week de bouw bezocht. Toen de fundering van het nieuwe gebouw was uitgegraven, wist ik al op welke plek ik wilde wonen. En nu kan ik over anderhalve week eindelijk de sleutel in ontvangst nemen!!” Bijzonder is dat de heer Brinkenberg, die 77 jaar geleden in dezelfde buurt is geboren, nog met zijn vriendjes voetbal heeft gespeeld op de plek waar hij nu opnieuw komt te wonen. Hij weet ook nog goed dat daar het eerste Vitessestadion Monnikenhuizen lag. Voor hem dus letterlijk ‘wonen op een historische plek’.

Eerste contractondertekening

Al een paar weken eerder, op 7 maart 2012 om 10.00 uur, werd bij Strijbosch Thunnissen Makelaars het eerste huurcontract getekend voor Monnikensteeg door de heer Stoutjesdijk. Ook de heer Stoutjesdijk kijkt er erg naar uit om in april zijn appartement op Monnikensteeg te betrekken!

Appartementencomplex Monnikensteeg is gesitueerd in het groene gebied tussen park Klarenbeek en landgoed Angerenstein in Arnhem-Noord. Het ligt aan de Monnikensteeg tegenover appartementencomplex Watergaerde. Het complex bestaat uit twee gebouwen, waarin 38 appartementen zijn gevestigd. Beide gebouwen zijn hetzelfde ingedeeld, alleen zijn ze gespiegeld ten opzichte van elkaar. Beide gebouwen zijn vier verdiepingen hoog. Een appartement varieert in oppervlakte van 84 tot 98 m² en hebben elk naast een woonkamer, twee slaapkamers. Parkeerplaatsen zijn aanwezig. Voor nadere informatie over huur van de appartementen kunt u contact met ons opnemen via tel.nr.: 026-3552100 of verhuur@s-t.nl. Zie ook: www.monnikensteeg.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie