Strijbosch Thunnissen lanceert nieuw woninglabel OUTLET

Strijbosch Thunnissen lanceert nieuw woninglabel OUTLET

Strijbosch Thunnissen Woningmakelaars heeft onlangs een nieuw woninglabel, OUTLET powered by Strijbosch Thunnissen, geïntroduceerd op de regionale woningmarkt.

Een OUTLET woning is een woning die wegens omstandigheden zo spoedig mogelijk verkocht moet worden en wordt aangeboden onder de getaxeerde marktwaarde. Middels een duidelijke vermelding van het OUTLET logo op de verkoopborden, de website en de woonapp van Strijbosch Thunnissen die binnenkort zal worden geïntroduceerd, is direct duidelijk voor potentiële gegadigden dat er sprake is van een scherp geprijsde woning.

"Het label is ontstaan uit de behoefte die wij signaleerden zowel bij sommige particuliere opdrachtgevers maar ook bijvoorbeeld bij banken die snel willen verkopen en bereid zijn hun woning aan te bieden onder de marktwaarde", aldus Erwin Broersma, partner bij Strijbosch Thunnissen. " Waar wij kunnen proberen wij met nieuwe producten in te spelen op veranderingen in de woningmarkt. Op die manier zijn wij als kantoor al jaren in staat om bedreigingen om te zetten in kansen."

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie