Strijbosch Thunnissen Arnhem versterkt haar team met 3 adviseurs

ARNHEM - Als gevolg van een groeiend marktaandeel in de regio groot Arnhem heeft Strijbosch Thunnissen haar team versterkt met de komst van een drietal nieuwe medewerkers.

De afdeling Consultancy, Research & Taxaties (CRT) is sinds april van dit jaar uitgebreid met de komst van consultant Sanne Ouburg, die eind juli haar studie Rechten aan de Universiteit van Nijmegen zal afronden. Ouburg wordt de spil van de CRT afdeling van Strijbosch Thunnissen.

De bedrijfsmakelaardij wordt verder uitgebreid met de komst van Gerben van Mourik per 1 juni a.s. Van Mourik gaat aan de slag als bedrijfsmakelaar. Hij heeft na zijn HBO-studie Vastgoed & Makelaardij reeds de nodige ervaring opgedaan bij een aantal vastgoedbedrijven.

Bas Bosman is aangetrokken om de sterk groeiende afdeling projectmatige verhuur te ondersteunen. Hij zal één van de aanspreekpunten zijn voor de institutionele beleggers, Pensioenfondsen en grote particuliere beleggers.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht