Start verkoop Saksen Weimar fase 4 zondag 11 mei a.s.

Op Moederdag, zondag 11 mei aanstaande, bent u van harte welkom bij het Saksen Weimar Café. Tijdens dit gezellige evenement op de bouwlocatie gaat fase 4 in de verkoop. En daar zou maar zo een woning voor u bij kunnen zitten!

Benieuwd wat er leeft op Saksen Weimar? Dan bent u er natuurlijk bij tijdens het Saksen Weimar Café op zondag 11 mei aanstaande. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op de bouwlocatie voor een uitgebreide kennismaking met de woningen in fase 4. In een tent aan de rand van het bouwterrein presenteren wij u het voorlopige ontwerp van de vrijstaande, twee-onder-een-kap en rijwoningen. En uiteraard worden er weer rondleidingen verzorgd over het terrein.

Snel beslissen, dubbel profiteren
Fase 4 wordt extra bijzonder omdat we hier voor het laatst bouwen volgens het concept van de voorgaande twee fases. Spreekt die architectuur u aan, dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Saksen Weimar Café. Maar er is meer dat fase 4 zo bijzonder maakt. Nu kopen kan namelijk veel voordeel opleveren. De hypotheekrente is historisch laag én je kunt nog even profiteren van de hoge NHG-norm. Tot 1 juli ligt die nog op €290.000. Hierna wordt die verlaagd naar € 265.000. Bent u op zoek naar een woning en hakt u snel de knoop door? Dan profiteert u dus dubbel. U koopt overigens al een rijwoning op Saksen Weimar vanaf €249.000 v.o.n.

Neem iedereen mee
Benieuwd naar de woningen en de mogelijkheden? Kom dan naar het Saksen Weimar Café op 11 mei en leef en beleef Noord! Vergeet niet uw vrienden, ouders en kennissen mee te nemen... en uw kinderen natuurlijk. Want die kunnen weer lekker gaan knutselen terwijl u geniet van het uitzicht, verrassende voorjaarshapjes en -drankjes en die gezellige authentieke sfeer die Saksen Weimar zo bijzonder maakt. Graag tot 11 mei!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie