Start verkoop Klingelbeek zondag 3 juni a.s.

Aanstaande zondag 3 juni gaan de woningen van project Klingelbeek te Arnhem in de verkoop. Heb je interesse in een woning op een prachtige groene locatie in Arnhem Noord? Dan ben je die dag van harte welkom in De Witte Villa in Sonsbeek.

In De Witte Villa in Park Sonsbeek (Tellegenlaan 3 te Arnhem) zullen de veertien woningen van fase 1 als eerste in verkoop gaan. Van 12.00 tot 14.00 uur kun je terecht voor alle vragen omtrent de huizen, en alvast een eerste blik werpen op de verschillende materialen.

In de bestaande wijk Klingelbeek in Arnhem-Noord wordt een kleinschalig woningbouwproject gerealiseerd bestaande uit authentieke twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. De locatie ligt ideaal tussen het centrum van de stad en de landelijke omgeving. Naast dat de wijk zelf al kindvriendelijk is, kun je ook veel ondernemen in de directe omgeving.

Ga mee op stap, in 5 stappen naar jouw ideale woning!
Wil je je leven indelen zoals je zelf graag wilt en ben je op zoek naar de perfecte balans? Dan heeft Klingelbeek alles wat je zoekt. Bij de nieuwe woningen in Klingelbeek kun je zelf beslissen hoe je wilt wonen. In 5 fase kun je in Klingelbeek de voor jou ideale twee-onder-een-kap woning of vrijstaande woning ontwerpen.

Vier fasen Klingelbeek:
Project Klingelbeek bestaat uit vier fasen. De eerste fase bestaat uit een hofje waarin 14 vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen worden gerealiseerd.

Verkoopgarantie Eigen Woning voor Klingelbeek, Arnhem:
Als je besluit een nieuwbouwwoning in het project Klingelbeek in Arnhem te kopen, is de ontwikkelaar bereid de verkoop van je huidige woning voor een bepaalde koopprijs te garanderen. Deze koopprijs is een garantieprijs en wordt in overleg vastgesteld. Deze regeling heet de Verkoopgarantie Eigen Woning en maakt onderdeel uit van het Prettig Kopen Plan van Hendriks Projectontwikkeling. Door de garantieprijs krijg je zekerheid over de verkoop van je huidige woning én over de koop van de woning die aan je wensen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht