Start verhuur Molenbeke

KOM NAAR DE START VERHUUR VAN MOLENBEKE!
Op dinsdag 19 november a.s. starten wij met de verhuur van de 37 appartementen in de wijk Molenbeke.
U bent die dag van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in Restaurant Villa Velperweg aan de Velperweg 23 in Arnhem.

In de wijk Molenbeke wordt in het voorjaar van 2014 een complex opgeleverd met 37 luxe vrije sector huurappartementen. Molenbeke is een aantrekkelijke woonwijk aan de noordzijde van het centrum van Arnhem. Binnen enkele minuten bent u in de binnenstad van Arnhem. De wijk is tevens gelegen nabij winkels, scholen en diverse sportvoorzieningen en is door de ontsluiting via de Velperweg een goed bereikbare locatie. Treinstation Arnhem Velperpoort is gelegen op 5 minuten afstand.

Het project zal verrijzen op de hoek van de Willem van Kleefstraat en de Sasboutstraat en bestaat uit 37 appartementen verdeeld over drie gebouwen van slechts drie of vier lagen hoog. Elk gebouw is anders uitgewerkt, het resultaat hiervan is een klassiek eigentijdse architectuur die vriendelijk oogt en past in de bestaande wijk.

Het project heeft zeer afwisselende appartementen (2-4 kamers) met een oppervlakte van 74 tot 119 m2 en met balkon of terras. De verscheidenheid van de appartementen zorgt voor individualiteit en de kleinschaligheid per verdieping garandeert de privacy van de bewoners.

Verhuisklaar!
De appartementen zijn eenvoudig te betrekken. De keuken is volledig ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een bad en douche, en afhankelijk van het woningtype voorzien van tweede wastafel en toilet. De wanden zijn sausklaar.

Rond de drie gebouwen is een tuin aanwezig. Door gebruik te maken van het natuurlijke hoogteverschil in het terrein staan 2 van de 3 gebouwen op een hoger niveau. Hierdoor liggen de parkeerkelder en de bergingen onder deze gebouwen uit het zicht.
Genieten van alles wat Arnhem en de woonwijk Molenbeke u te bieden hebben,
maar tegelijkertijd elke dag genieten van het comfort van uw eigen appartement. Dat kan in Molenbeke!

Bijzonderheden:
- Oplevering voorjaar 2014
- Keuze in indeling van 74 tot 119 m2;
- Compleet ingericht met keuken en badkamer;
- Eigen parkeerplaats in onderliggende garage;
- Oplevering voorjaar 2014;
- Te huur vanaf circa € 775,- per maand, exclusief service kosten.

Graag zien wij u dinsdag 19 november a.s.!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie