Sale-and-leaseback distributiecentrum van ca. 23.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Geschreven door Mark Tesselhoff op 17 januari 2022

ARNHEM – GARBE Industrial Real Estate Netherlands heeft recentelijk het Distributiecentrum van B32 Groep gelegen aan de Delta 132/134 in Arnhem, op businesspark IJsseloord 2, middels een sale-and-leaseback verworven. De aankoop is onderdeel van de voorgenomen expansie van de logistieke portfolio van Garbe.

Het distributiecentrum van B32 Groep is gevestigd en levert aan OPEN32. Het bedrijf kent een lange historie en is opgericht in de jaren ’70 in Arnhem onder de naam Boetiek 32. De uitbreiding van de winkels in 2001 was de aanleiding om de naam te wijzigen naar OPEN 32. Op dit moment is OPEN32 dé multibrand fashion store voor dames en heren waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness. Er zijn een 70-tal OPEN32 winkels in Nederland en België. Alle merken zijn tevens verkrijgbaar op OPEN32.nl.

BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, heeft deze transactie namens de verkoper begeleid. GARBE Industrial Real Estate Netherlands werd juridisch geadviseerd door Taylor Wessing, bouwkundig en technisch adviseerde Turner & Townsend, fiscaal en financieel adviseerde Deloitte.

Sale-and-leaseback distributiecentrum van ca. 23.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem
Mark Tesselhoff
Neem contact op met Mark

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe afhaal- en bezorgformule

Nieuwe afhaal- en bezorgformule

ARNHEM – In opdracht van de vertrekkend huurder heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het pand aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 43 te Arnhem verhuurd aan een nieuwe onderneming...
Kattencafé nieuw in Arnhem

Kattencafé nieuw in Arnhem

ARNHEM – BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaar, een particuliere buitenlandse belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie