Ruim 100 belangstellenden bij start verhuur Monnikensteeg Arnhem-Noord

Afgelopen donderdag is het project “Monnikensteeg” in de verhuur gegaan. De feestelijke informatiebijeenkomst vond plaats op het kantoor van Strijbosch Thunnissen Makelaars te Arnhem. De interesse in het project is groot. De makelaars van Strijbosch Thunnissen en DrieGasthuizenGroep spraken van een overweldigende belangstelling. Er waren meer dan 100 geïnteresseerden.

Volgens makelaar Maarten Muller van Strijbosch Thunnissen Makelaars waren de meeste geïnteresseerden zeer belangstellend en verrast:
"Uit deze druk bezochte bijeenkomst blijkt maar weer dat er in de huidige markt een grote behoefte is aan appartementen die afgestemd zijn op de juiste doelgroep. Met de gunstige prijs/kwaliteitverhouding, de ligging op een fraaie locatie in combinatie met zorg is er door DrieGasthuizenGroep een project ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van hun cliënten”.

Diana Jansen, projectmanager bij DrieGasthuizenGroep, is ook zeer te spreken over de grote opkomst van geïnteresseerden:
“Bij ons wonen mensen in een appartement dat doordacht is gebouwd, met aandacht voor de mogelijkheden om comfortabel te kunnen wonen in een prettige, sociale en veilige woon- en leefomgeving met alle mogelijkheden voor zorg en diensten binnen handbereik”.

In het project aan de Monnikensteeg worden in totaal 38 appartementen gerealiseerd met een huurprijs vanaf € 750,=. Het afwerkingsniveau is hoog met onder andere een luxe keuken, vloerverwarming, elektrische zonnescreens, 24–uurs alarmering en de mogelijkheid om inpandig te parkeren. De nieuwbouw wordt in maart opgeleverd.

Tot 6 februari 12.00 uur kan men zich inschrijven voor dit project. Men kan zich uitgebreid laten informeren bij Strijbosch Thunnissen Makelaars te Arnhem, Sweerts de Landasstraat 27. Ook kan men telefonisch contact opnemen met het makelaarskantoor voor nadere informatie en/of het aanvragen van een brochure.

Meer informatie op www.monnikensteeg.nl of bij Strijbosch Thunnissen Makelaars, tel. (026) 355 21 00 / verhuur@s-t.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Strijbosch Thunnissen Arnhem opent medio mei haar tweede vestiging in Arnhem-Zuid

Het is inmiddels aftellen geblazen. De bouw van de tweede vestiging van Strijbosch Thunnissen Arnhem is in volle gang. Kort na de officiële opening van Winkelcentrum Schuytgraaf, opent ook...
Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Bleijenberg nieuwbouw makelaars verder onder de vlag van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Per 1 mei 2017 zal Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars haar nieuwbouwactiviteiten uitbreiden door de versterking met Bleijenberg nieuwbouw makelaars. Door deze...
Bekijk overzicht